Після невдачі у "Динамо" Юрій Сьомін продовжить кар'єру в Азербайджані

Поділитися
Юрій Сьомін продовжить кар'єру в Азербайджані
Колишній наставник київського "Динамо" і московського "Локомотива" буде тренувати "Габалу".

Колишній наставник київського "Динамо" Юрій Сьомін, звільнений зі свого поста в кінці вересня 2012 року, очолить клуб азербайджанського чемпіонату "Габала", повідомляє iSport.ua з посиланням на Azerifootball.com.

Про деталі угоди з російським фахівцем не повідомляється. Поки відомо лише, що Сьомін прибуде в Азербайджан найближчим часом. Зазначимо, що офіційного підтвердження призначення поки не надходило.

Сьомін стане вже четвертим фахівцем, що тренував клуб у сезоні-2012/13. Починала чемпіонат команда під керівництвом турецького тренера Фатіха Кавлака, потім його змінив Раміз Мамедов, який раніше вже працював у команді. Колишній гравець збірної Азербайджану був відправлений у відставку, а командою тимчасово керував тренер молоді іспанець Луї Арагон.

Примітно, що раніше за маршрутом "Динамо" - Азербайджан пішов український фахівець Анатолій Дем'яненко, який після звільнення з табору киян, трохи відпочивши, очолив бакинські "Нефтчі". З цією командою Дем'яненко виграв бронзові медалі чемпіонату-2008/09.

Нагадаємо, що раніше Юрій Сьомін очолював московські "Локомотив" і "Динамо", збірної Росії, а також київське "Динамо". З киянами 65-річний фахівець працював двічі - з 2008-го по 2009-й і у 2010-2012 роках.

Перший етап київської кар'єри виявився для Сьоміна більш вдалим - перемога в чемпіонаті-2008/09 і Суперкубку-2011. Тоді як у наступних сезонах він спіткала невдача, а після програшу на старті Ліги Чемпіонів-2012/13 ПСЖ 1:4 і низки поразок у чемпіонаті України тренер був відправлений у відставку.

Звільнення Сьоміна трохи пізніше набуло скандального відтінку, коли росіянин повідомив, що має намір вимагати від колишнього роботодавця фінансової компенсації за відставку. Щоправда, подальшого розвитку скандалу не було. !zn

Читайте також:

Сьомін виступив проти об'єднаного чемпіонату

В УЄФА вже готові обговорити об'єднаний чемпіонат Росії і України

У Прем'єр-лізі все-таки відбулася чергова тренерська відставка

Румунські ЗМІ відправили Луческу в "Барселону"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі