"Парі Сен-Жермен" розгромив "Ліон" без жодного француза у стартовому складі

Поділитися
"Парі Сен-Жермен" розгромив "Ліон" без жодного француза у стартовому складі Златан Ібрагімович - єдиний швед у ПСЖ
Парижани продовжують перемагати суперників у французькому чемпіонаті. Як показує досвід, не обов'язково мати для цього у своєму складі вихованців місцевого футболу.

Чемпіон Франції і лідер нинішньої першості столичний "Парі Сен-Жермен" здолав у черговому поєдинку "Ліон" 4:0, вийшовши на матч без жодного футболіста з французьким паспортом.

Подібна ситуація склалася вперше за всю історію проведення чемпіонатів країни. Без французів ПСЖ залишився після того, як один з основних гравців центру поля в цьому сезоні - Блез Матюіді - відчув легке нездужання і був переведений в запас.

Захищати кольори "синьо-біло-червоних" у центральному матчі туру вийшли 11 легіонерів: чотири бразильці (Алекс, Тьяго Сілва, Максвелл, Лукас), три італійці (Сірігу, Верратті, Мотта), аргентинець Пасторе, голландець ван дер Віл, уругваєць Кавані і швед Ібрагімович.

Зазначимо, що у європейських чемпіонатах не діє ліміт на іноземних футболістів - обмеження стосуються лише гравців, які не мають паспорта громадянина Євросоюзу.

ТАКОЖ: Французькі футболісти оголосили страйк через "податок Депардьє"

Після перерви Матюіді, який крім французького громадянства має паспорт Анголи, все ж з'явився на полі, замінивши італійця бразильського походження Мотту. Також у гру вступив 19-річний півзахисник молодіжної збірної Франції Адріан Рабьо.

Зазначимо, що забиті м'ячі у матчі записали на свій рахунок Кавані, Златан Ібрагімович (дубль) і Тьяго Сілви. Швед став після цього матчу лідером перегонів бомбардирів чемпіонату Франції.

Нагадаємо, що Ібрагімович претендує на приз Ференца Пушкаша за найкращий гол року за версією ФІФА. Однак точним ударом швед відзначився, виступаючи у складі шведської збірної. !zn

Читайте також:

Ібрагімович впевнений, що без нього чемпіонат світу не буде таким видовищним

Збірна Франції - "темна конячка" чемпіонату світу

Збірна України випередила Францію та Росію у рейтингу ФІФА

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі