ПАОК, що замінив "Металіст", не пробився в основний раунд ЛЧ і з другої спроби

Поділитися
ПАОК, що замінив "Металіст", не пробився в основний раунд ЛЧ і з другої спроби "Шальке" обіграв ПАОК і вийшов в основний раунд Ліги Чемпіонів © kicker.de
Грецький клуб, що посів місце "Металіста", у кваліфікації Ліги Чемпіонів поступився "Шальке", не скориставшись черговим подарунком долі.

Німецький "Шальке" обіграв у другому матчі двораундової дуелі грецький ПАОК 3:2 і за сумою двох зустрічей пробився в основний раунд Ліги Чемпіонів.

Нагадаємо, що у першому поєдинку, який відбувся в німецькому Гельзенкірхені, була зафіксована нічия 1:1.

Зазначимо, що ПАОК зайняв місце "Металіста" у четвертому раунді кваліфікації ЛЧ, після того, як УЄФА прийняв рішення вигнати харків'ян з розіграшу єврокубків-2012/13.

Таким чином, ПАОК не зумів скористатися другим шансом і знову програв у кваліфікаційному турнірі Ліги Чемпіонів - раніше "Металіст" здолав греків у двох матчах третього кваліфайн-раунду (2:0 і 1:1).

Окрім "Шальке" у груповий раунд ЛЧ пробилися англійський "Арсенал" (обіграв "Фенербахче"), румунський "Стяуа" (пройшов польську "Легію"), швейцарський "Базель" (пройшов словацький "Лудогорец"), а також "Аустрія", яка обіграла у напруженій і важкій дуелі загребське "Динамо".

Поєдинок у Салоніках, крім "харківського підґрунтя" привабив більшу увагу вболівальників і тим, що у першій зустрічі греки несподівано дали бій майстерному супернику, вибивши нічию 1:1. Тому на свій стадіон "чорно-білі" поверталися в чудовому настрої - навіть незважаючи на те, що гра проходила при порожніх трибунах.

Перший тайм, між тим, виявився не дуже-то й цікавим. Але все ж деяку перевагу гостей було втілено в гол - на 43-й хвилині відзначився угорець Салаї, який добре розібрався у штрафному суперника - 1:0 на користь гостей. Після перерви вболівальників біля телеекранів чекав справжній футбольний спектакль.

Спочатку Атанасіадіс зрівняв рахунок, але через 13 хвилин гості знову вийшли вперед. Для подолання німецького барьра ПАОКу тепер слід було забивати двічі. Тим більше, що через видалення Джонса "Шальке" був вдесятьох. Але господарі замість цього знову пропустили: Дракслер зумів вийти на побачення з воротарем, і обігравши його, збільшив відрив від суперника - 3:1. І нехай греки скоротили розрив у рахунку, на більше їх не вистачило.

ПАОК (Греція) - Шальке (Німеччина) 2:3 (0:1)

Голи: Атанасіадіс, 53, Кацураніс, 78 - Салаї, 43, 90, Дракслер, 66

ПАОК: Хакобо, Кіциу, Кацураніс, Мігель Вітор, Скондрас, Каце, Ціоліс, Лукас (Георгіадіс, 80), Стох, Салпінгідіс (Секу Олісе, 75), Атанасіадіс (Нецід, 74)

"Шальке": Хільдебранд, Утіда, Сантана, Хеведес, Фухс, Хегер, Джонс, Фарфан (Матіп, 83), Дракслер, Клеменс (Майєр, 60, Нойштедтер, 70), Салаї

Попередження: Кіциу - Джонс, Сантана.

Видалення: Джонс, 64.

27 серпня. Салоніки. "Тумба".

Нагадаємо, що 28 серпня відбудуться інші поєдинки кваліфікації ЛЧ, а жеребкування групового раунду пройде 30 серпня. !zn

Читайте також:

CAS не став скасовувати дискваліфікацію "Металіста"

Харківський стадіон "Металіст" перейшов у власність клубу за 674 мільйони гривень

"Металіст" позбавлений бронзи сезону-2007/08 за договірний матч з "Карпатами"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі