Грецький ПАОК зіграє з "Шальке" замість "Металіста"

Поділитися
Грецький ПАОК зіграє з "Шальке" замість "Металіста" Греки можуть радіти - вони знову в Лізі Чемпіонів © football.ua
Мрії колишнього суперника харків'ян у Лізі Чемпіонів здійснилися - команда отримала ще один шанс пробитися до основного раунду євротурніру.

Місце дискваліфікованого "Металіста" у розіграші Ліги Чемпіонів-2013/14 займе грецький ПАОК. Таке рішення прийняла робоча група УЄФА з надзвичайних ситуацій після відсторонення харківського клубу від єврокубків за участь у договірному матчі.

Грецький клуб, що зазнав поразки від "Металіста" у третьому відбірковому раунді Ліги Чемпіонів зіграє з "Шальке-04" в раунді плей-офф. Перший матч відбудеться 21 серпня у Німеччині, повідомляє uefa.com.

Нагадаємо, "Металіст" обіграв ПАОК у третьому раунді кваліфікації Ліги Чемпіонів з загальним рахунком 3:1 (2:0 на виїзді та 1:1 вдома) і впевнено вийшов у наступний раунд змагань. Отримавши в суперники на цій стадії німецький "Шальке", який брав участь в 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів-2012/13, харків'яни сподівалися лише на поблажливість УЄФА, який розглядав долю української команди 13-14 серпня. Однак у підсумку, європейська організація все-таки вигнала "Металіст" із єврокубків, щоправда, треба зазначити, що тільки на один сезон.

Втім, харків'яни мають намір оскаржити рішення УЄФА в Арбітражному суді в Лозанні. Тим не менш, рішення щодо апеляції ніяк не вплине на розклади у єврокубках.

Зазначимо, що через поразку "Металісту" ПАОК відправився продовжувати єврокубкову кампанію в Лігу Європи, де на нього чекав поєдинок останнього кваліфікаційного раунду з "Маккабі" з Ізраїлю. Однак тепер ізраїльтяни можуть не хвилюватися - УЄФА відправив їх вже в основну сітку другого за рангом турніру, тобто в групову стадію. Цілком ймовірно, що там команда з Тель-Авіва зустрінеться з кимось з українців.

Нагадаємо, що матчі плей-офф кваліфікації Ліги Чемпіонів відбудуться 20/21 і 27/28 серпня, а Ліги Європи 22 і 29-го числа. !zn

Читайте також:

"Металіст" грає внічию з ПАОКом і проходить у наступний раунд кваліфікації ЛЧ

"Металіст" позбавлений бронзи сезону-2007/08 за договірний матч з "Карпатами"

Після перемоги "Металіста" Маркевич говорив про спеку, його візаві - про "хворобливий урок"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі