CAS не став скасовувати дискваліфікацію "Металіста"

Доповнено
Поділитися
CAS не став скасовувати дискваліфікацію "Металіста"
Міжнародний спортивний арбітражний суд вважає за необхідне залишити рішення УЄФА чинним.

Схоже, що радість про припинення Верховним судом Швейцарії дії CAS щодо визнання матчу чемпіонату України-20078/08 між "Металістом" і "Карпатами" договірним, була передчасною. Принаймні, вона не вплинула на участь харків'ян в єврокубках-2013/14.

На сьогоднішньому засіданні Спортивний арбітражний суд Лозанни (CAS) прийняв рішення відмовити харківському "Металісту" у задоволенні клопотання про зупинення рішення УЄФА про дискваліфікацію клубу з європейських клубних турнірів у сезоні-2013/14.

Раніше Верховний суд Швейцарії призупинив рішення CAS про визнання договірного характеру матчу чемпіонату України "Металіст" - "Карпати" сезону-2007/08.

"У призупиненні рішення УЄФА нам відмовлено, але Лозаннський суд з технічної точки зору не встиг врахувати рішення Верховного суду Швейцарії про призупинення свого рішення щодо матчу "Металіст" - "Карпати", - цитує "Інтерфакс" представника "Металіста" в суді Маркіяна Ключковського.

"Тому поки рано робити якісь висновки. Нам ще не відома позиція УЄФА з цього питання, і ми донесли до відома CAS рішення Верховного суду Швейцарії, і сподіваємося, що він його візьме до уваги".

Нагадаємо, що "Металіст" пробився у раунд плей-офф кваліфікації дебютної для себе Ліги Чемпіонів, пройшовши ПАОК за сумою двох матчів. У Салоніках харків'яни перемогли з рахунком 2:0, а в Харкові команди розійшлися нічиєю 1:1. Суперником "Металіста" у раунді плей-офф став німецький "Шальке". 21 серпня команди повинні були зіграти у Гельзенкірхені, а 27 серпня в Харкові.

Однак в УЄФА вирішили, що замість "Металіста" у четвертому раунді кваліфікації зіграє ПАОК. !zn

Читайте також:

"Металіст" дискваліфікований УЄФА з розіграшу Ліги Чемпіонів

Президента "Барселони" звинувачують у шахрайстві

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі