Опальний Стороженко залишив посаду віце-президента ФФУ за станом здоров'я

Поділитися
Опальний Стороженко залишив посаду віце-президента ФФУ за станом здоров'я
Віце-президент Федерації футболу України, який відправив у ФІФА лист з проханням дискваліфікувати "Львів Арену" вирішив сам піти у відставку.

Перший віце-президент Федерації футболу України Сергій Стороженко подав у відставку. Офіційна причина - стан здоров'я футбольного функціонера.

Про це повідомило джерело газети "Сегодня" у ФФУ.

Сергій Стороженко, який виявився одним з діючих осіб "нацистського скандалу", зібрав керівників підконтрольних йому підрозділів федерації і повідомив їм про те, що за станом здоров'я він написав заяву про відхід зі свого поста.

Відзначимо, що раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що президент ФФУ Анатолій Коньков має намір найближчим часом звільнити Сергія Стороженка - однак тоді не повідомлялося, в чому полягає можлива причина "звільнення".

Також після того, як ФІФА оголосила про дискваліфікацію "Львів Арени" і збірної України за поведінку вболівальників на матчі відбору ЧС-2014 Україна - Сан-Марино, ряд обласних федерацій, які є колективними членами ФФУ, висловили недовіру Стороженко. Примітно, що крім організацій з Києва, ряду інших областей, ноту невдоволення висловили і в рідному для Стороженко Харкові.

Найбільше резонансу отримало повідомлення про те, що Стороженко сам просив ФІФА дискваліфікувати український стадіон. Як він потім пояснив "дати нам - Федерації футболу України, - застосувати санкції".

Нагадаємо, що подана на рішення ФІФА апеляція ФФУ буде розглянута 26 листопада.

Зазначимо, що Стороженко давно вважався головною опозицією колишньому керівнику ФФУ Григорію Суркісу - за останні роки свої діяльності, в 2010-11, Стороженко не раз виступав за відставку Суркіса, однак так і не зумів провести необхідне рішення. !zn

Читайте також:

Янукович зажадав від Пшонки розібратися з львівськими футбольними фанатами

Букмекери назвали фаворитів чемпіонату світу в Бразилії

Вболівальники "Динамо" і "Карпат" надіслали відкритий лист президенту ФІФА

Роналду готовий бойкотувати церемонію вручення "Золотого м'яча"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі