Олег Лужний буде тренувати «Динамо» до грудня

Поділитися
Виконуючий головного тренера київського «Динамо» Олег Лужний буде керувати командою щонайменше до грудня. Про це «Сегодня» у понеділок, 4 жовтня, повідомив президент столичного клубу Ігор Суркіс.
Виконуючий головного тренера київського «Динамо» Олег Лужний буде керувати командою щонайменше до грудня. Про це «Сегодня» у понеділок, 4 жовтня, повідомив президент столичного клубу Ігор Суркіс.«Усі чекають, що я призначу Буряка або Блохіна. Я не призначу зараз ані Блохіна, ані Буряка, ані будь-якого іншого тренера, тому що будь-який поважаючий себе фахівець у команду в цей час не прийде. Виконувати обов'язки головного тренера буде Лужний», - зазначив він. При цьому Ігор Суркіс висловив надію, що до кінця року і не доведеться приймати рішення щодо нового головного тренера «Динамо». «Дай Бог, щоб у нього виходило, і мені до кінця року не треба було нічого робити. А я сконцентруюся на можливості спокійно визначитися. І в грудні оголошу про нового головного тренера. У Лужного може бути все прекрасно, а я захочу ще покращити гру команди. Звичайно, тоді я посилю і тренерський склад. А може, у нього вийде так, що мені ні про кого іншого і думати не доведеться», - додав президент київського клубу. На наше запитання, чи реальні кандидати Блохін та Буряк, про які останнім часом все частіше пишуть ЗМІ, Ігор Суркіс відповів: "Вони розглядаються, як і всі інші кандидати на те, щоб очолити команду з грудня". Нагадаємо, посада головного тренера «Динамо» стала вакантною у кінці минулого тижня, коли у відставку був відправлений російський фахівець Валерій Газзаєв. Звільненню передував виліт київського клубу з Ліги Чемпіонів, а також непереконлива гра у Лізі Європи - нічия з білоруським «БАТЕ» і сенсаційна поразка від молдавського «Шерифа». Олег Лужний в якості в.о. головного тренера «Динамо» встиг провести один матч. За його керівництвом команда програла донецькому «Шахтарю».

За матеріалами «Сегодня»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі