Нападник збірної України розповів про злість перед матчами з Францією

Поділитися
Нападник збірної України розповів про злість перед матчами з Францією © PeterQ, forum.autoua.net
Марко Девіч стверджує, що готовий перервати невдалий ігровий період у "Металісті" точними ударами за збірну України у ворота французів.

Нападник збірної України Марко Девіч, якому у заключному поєдинку групового турніру європейського відбору на ЧС-2014 вдалося вперше в історії національної команди відзначитися хет-тріком, горить бажанням розписатися у воротах Франції у стикових іграх.

"Хочу забити французам! З одного боку, той факт, що я не можу вразити ворота суперників у чемпіонаті України останнім часом, свідчить про мою погану форму або елементарне невезіння, але з іншого - у мене зараз накопичилася злість", - цитує Девіча газета "Команда".

Нагадаємо, що Девіч видав чудову результативну серію у чемпіонаті Прем'єр-ліги України за "Металіст", забивши в 11 матчах 13 голів, і наблизившись до торішнього показника Генріха Мхітаряна з "Шахтаря". Однак після цього Девіч не зумів жодного разу засмутити воротаря суперників, та й "Металіст" виступав у поєдинках жовтня і листопада геть погано, віддавши лідерство "гірникам".

"Хочеться перервати неприємну безгольову серію! Тому, сподіваюся, що тренер довірить мені місце в "основі", і я засмучу збірну Франції. Втім, готовий вийти на заміну, адже бажання зіграти в суботу мене переповнює!" - зазначив Девіч.

Нагадаємо, що Михайло Фоменко викликав 25 футболістів на матчі з Францією, в тому числі і Марко Девіча. Поєдинки відбудуться 15 і 19 листопада відповідно у Києві та Парижі.

Всього Девіч провів за збірну 32 поєдинки, відзначившись у них 6-ма голами. !zn

Читайте також:

Маркевич вважає, що половину його команди слід "поміняти"

Фоменко розповів про спокій у збірній напередодні матчів із Францією

Шевченко вважає Україну небезпечним суперником для збірної Франції

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі