Марко Девіч впритул наблизився до досягнення Генріха Мхітаряна

Поділитися
Марко Девіч впритул наблизився до досягнення Генріха Мхітаряна Девіч йде за чемпіонським графіком © rush.org.ua
Сербсько-український футболіст взяв високу планку у своїй результативності, і схоже, відповідатиме їй до кінця чемпіонату Прем'єр-ліги.

Нападник "Металіста" Марко Девіч, який забив у двох останніх турах чемпіонату Прем'єр-ліги п'ять м'ячів, закріпився на першому місці бомбардирських перегонів, залишивши далеко позаду найближчих конкурентів.

З показником у 13 голів Девіч впритул наблизився до колишнього атакуючого хава "Шахтаря" Генріха Мхітаряна, який у минулому сезоні чемпіонату за результатами осінньої частини відзначився 16-ма влучними ударами.

У розпорядженні Девіча і його команди до кінця футбольної осені є ще чотири матчі - з "Дніпром", "Ворсклою", "Чорноморцем" та "Карпатами". Не можна сказати, що у харків'ян - легкий календар, проте як мінімум з тією формою, яку демонструє нападник, у нього є всі шанси випередити вірменського півзахисника.

Нагадаємо, у минулому сезоні Мхітарян встановив рекорд чемпіонатів України за кількістю забитих м'ячів - на рахунку нинішнього гравця дортмундської "Боруссії" було 25 голів.

Власний рекорд колишній серб встановив у чемпіонаті України-2007/08, коли він забив 19 голів і став найкращим голеадором чемпіонату, повідомляє газета "Команда".

Примітний і той факт, що Девіч вже на один м'яч випереджає у списку кращих бомбардирів за всю історію українських чемпіонатів нападника "Дніпра" Євгена Селезньова - на рахунку харків'янина 87 голів.

Відзначимо, що "Металіст" завдяки перемозі над "Металургом" з Запоріжжя в 11-му турі чемпіонату Прем'єр-ліги закріпився на першому місці, випереджаючи "Дніпро" на три пункти. !zn

Читайте також:

Харків'янин Марко Девіч увійшов до числа кращих українських бомбардирів

Два дербі в 1/8 фіналу Кубка: "Чорноморець" зіграє з "Дніпром", "Карпати" з "Металістом"

Фоменко викликав на вирішальні матчі відбіркового циклу лише одного новачка

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі