Хет-трік у матчі з "Металургом" допоміг Марко Девічу оформити кілька рекордів

Відео
Поділитися
Хет-трік у матчі з "Металургом" допоміг Марко Девічу оформити кілька рекордів Девіч встановив ще кілька рекордів © rush.org.ua
Найкращий бомбардир чемпіонату продовжує забивати голи, з кожним туром чемпіонату Прем'єр-ліги вносячи корективи у статистичні записки.

Тричі засмутивши запорізький "Металург" у матчі 11-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги України, нападник "Металіста" Марко Девіч зміцнився у званні одного з кращих клубних бомбардирів за всю історію.

Тепер на рахунку колишнього сербського футболіста - 96 м'ячів за харківську команду у всіх турнірах. Це вже більше, ніж у форварда "Металіста" 50-60-х років Миколи Корольова. У матчах українського чемпіонату на рахунку Девіча - 82 голи.

Завдяки цьому досягненню Девіч увійшов до топ-5 футболістів, які забивали більше 80 голів за одну українську команду. 29-річний форвард опинився в компанії з такими колегами як Сергій Ребров (112 голів за "Динамо"), Максим Шацьких ("Динамо", 97 голів), Олександр Гайдаш ("Таврія", 85 голів) і ще одним динамівцем Андрієм Шевченком (83 точних постріли).

Також слід зазначити, що хет-трік Девіча став другим у його кар'єрі, сьомим для "Металіста", а також 120-м в історії 23-х чемпіонатів України.

Нагадаємо, що завдяки трьом голам Девіча "Металіст" виграв у "Металурга" у напруженому матчі 3:2 і продовжив свою безпрограшну серію вже до 27 (!) матчів. Нападник зумів вивести харків'ян вперед після того, як Юрій Штурко двома ударами зрівняв рахунок.

Наступний поєдинок "Металіст" проведе 6 жовтня у Дніпропетровську з "Дніпром". !zn

Читайте також:

Замість матчів за збірну України Марко Девіч зіграє весілля у Сербії

Прем'єр-ліга: дубль Кравця приніс "Арсеналу" перемогу над "Севастополем"

"Металіст" розгромив "Динамо" і зміцнив лідерство в чемпіонаті

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі