На чемпіонаті світу з боксу лише двоє українців пробилися до чвертьфіналу

Поділитися
На чемпіонаті світу з боксу лише двоє українців пробилися до чвертьфіналу Микола Буценко продовжує боротьбу на чемпіонаті світу © football.ua
Українські боксери проводять один з найбільш невдалих турнірів за останні роки.

Збірна України з боксу з 10 учасників чемпіонату світу в Алмати позбулася більшості спортсменів: у чвертьфінальних боях, перемога в яких забезпечить мінімум "бронзу" світової першості, виступлять лише Микола Буценко (категорія до 56 кг) і Єгор Плевако (понад 91 кг).

22 жовтня у трьох матчах 1/8 фіналу на ринг алматинської арени вийшли троє українців, однак лише харків'янину (Єгор Плевако) вдалося здолати свого суперника - Дмитро Черняк (до 60 кг) програв барзильцу Робсону Консейсао одноголосним рішенням суддів - 0:3, а представник важкої категорії до 81 кг Олександр Ганзуля, так само - на думку всіх суддів, поступився кубинцеві Хуліо Перасе.

Напередодні боротьбу за медалі ЧС припинив один із лідерів української збірної Дмитро Митрофанов (категорія до 75 кг). Свій шанс чемпіон Універсіади у Казані втратив у поєдинку з англійцем Ентоні Фаулером.

Раніше до чвертьфіналу, завдяки перемозі над тайцем Дончаї Тхатхі, вийшов Микола Буценко.

Нагадаємо, що на минулому чемпіонаті світу, який відбувся у 2011 році у Баку, українські боксери завоювали чотири золотих і одну срібну нагороду.

Чвертьфінальні поєдинки відбудуться 22-23 жовтня, а суперники українців визначаться за результатами 9-го дня змагань - 21-го числа.

Зазначимо, що чемпіонат світу в Алмати - перший в історії, в поєдинках якого боксери виходять на ринг без захисних шоломів. !zn

Читайте також:

Ще один український боксер побореться за титул чемпіона світу

Кличко пообіцяв повернутися у ринг до початку весни

Чемпіонський бій Ломаченка під загрозою зриву

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі