Кличко пообіцяв повернутися у ринг до початку весни

Поділитися
Кличко пообіцяв повернутися у ринг до початку весни Володимир Кличко повернеться у лютому-березні © tacopshq.com
Володимир Кличко, який нещодавно у поєдинку з Олександром Повєткіним вкотре захистив свої титули, має намір провести наступний бій у лютому-березні 2014 року.

Український боксер Володимир Кличко вважає, що його повернення на ринг буде залежати від рішення боксерських організацій щодо обов'язкових захистів його поясів. Чемпіон припустив, що його наступний поєдинок відбудеться не пізніше березня 2014 року.

"Поки не знаю, буду проводити обов'язковий захист чи добровільний", - розповідає Кличко.

"Політика боксерських асоціацій досить заплутана річ. У найближчі кілька тижнів буде прийнято рішення щодо наступного суперника. Що стосується бою, то він відбудеться або в лютому, або у березні", - зазначив український чемпіон.

Нагадаємо, що Володимир Кличко володіє чотирма поясами у суперважкій вазі основних боксерських організацій - WBA, WBC, IBF і IBO.

Серед можливих суперників українця називають болгарина Кубрата Пулєва, британця Тайсона Ф'юрі, американця Деонтея Вайлдера, а також двох боксерів, з якими раніше вже боксував Віталій Кличко - кубинця Одланьєра Соліса і американця Кріса Арреолу.

Нагадаємо, 5 жовтня Володимир Кличко здолав за очками росіянина Олександра Повєткіна, здобувши одну з ключових перемог у своїй кар'єрі. !zn

Читайте також:

Кличко відповів на сарказм сатирика Задорнова

Ще один український боксер побореться за титул чемпіона світу

Чемпіонський бій Ломаченка під загрозою зриву

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі