Кличко відповів на сарказм сатирика Задорнова

Поділитися
Кличко відповів на сарказм сатирика Задорнова Під час бою Кличко не тільки "висів" на супернику © tacopshq.com
Український боксер, який володіє кількома чемпіонськими поясами, вкотре знайшов, що відповісти на критику росіян після бою з Олександром Повєткіним.

Чемпіон світу у кількох провідних версіях у суперважкій вазі Володимир Кличко відповів сатирикові Михайлу Задорнову, який посміявся над тим, що український боксер протягом всього матчу з Олександром Повєткіним, "висів" на своєму супернику.

"Тут ось Михайло Задорнов висловився, що я в цьому бою, як пальто на вішалку вішав. Але для того, аби повісити пальто на вішалку, потрібна вішалка. Якщо її немає - пальто впаде", - заявив український чемпіон.

"З іншого боку, якщо є вішалка, на ній маэ висіти хоча б те ж саме пальто. Це з тієї ж серії, що для того, щоб танцювати танго потрібно двоє осіб. Виходячи з того, що робив Повєткін, по-іншому діяти в цьому бою було просто неможливо. І, до речі, клінчі - це теж частина боксу", - додав Кличко.

Нагадаємо, що Кличко здобув перемогу над Повєткіним одноголосним рішенням суддів у нещодавній зустрічі, яка відбулася в Москві. Під час поєдинку українець володів беззаперечною перевагою, завдавши близько 140 ударів по супернику, при цьому чудово діяв в обороні, що викликало багато критики в основному з російської сторони.

Зазначимо, що після бою Кличко зумів пояснити, чому він не став нокаутувати Повєткіна при перевазі і чотирьох нокдаунах: головною причиною цього, за словами Кличка, стало його небажання "засмучувати росіян".

Трохи пізніше переможений Повєткін заявив, що він отримав те, на що заслуговував. !zn

Читайте також:

Бій Кличко-Повєткін переглянув кожен четвертий українець

Повєткін сподівається, що зуміє домогтися бою-реваншу з Кличком

Володимира Кличка визнано найкращим боксером року за версією WBC

Василь Ломаченко вдало дебютував у професіоналах, нокаутувавши суперника

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі