Мілевський, який втратив місце у складі "Газіантепспора", змінить команду

Поділитися
Мілевський, який втратив місце у складі "Газіантепспора", змінить команду Артем Мілевський не виключає, що залишить "Газіантепсор" © gaziantepspor.org.tr
Український форвард після змін на тренерському містку його команди міркує про те, щоб покинути розташування аутсайдера турецького чемпіонату.

Український нападник Артем Мілевський, який виступає за клуб турецької Суперліги "Газіантепспор", має намір найближчим часом змінити місце роботи.

Українець, який зіграв лише п'ять матчів у футболці "соколів", припускає, що у найближчі дні визначиться зі своїм майбутнім у стані одного з аутсайдерів чемпіонату. Про це він повідомив на своїй сторінці в одній із соціальних мереж.

Нагадаємо, що колишній лідер нападу київського "Динамо" перейшов у "Газіантепспор" на початку вересня на правха вільного агента. За час, проведений в новій команді, Мілевський з одного боку непогано проявив себе в матчах, з іншого примудрився дати привід керівництву клубу засумніватися у своїх професійних якостях, коли у ДТП розбив дорогий автомобіль.

Втім, не цей інцидент став причиною відсутності Мілевського на полі в останніх матчах: після відставки головного тренера "соколів" Бюлента Угюна, який високо оцінював можливості гравця і саму присутність Мілевського в команді, новий наставник "Газіантепспора" Серген Ялчін поки не бачить українця у своїх тренерських схемах.

Відзначимо, що раніше в оточенні Мілевського, у тому числі і ряд футбольних агентів, висловили думку, що футболіст не затримається в "Газіантепспорі": клуб стане для нього трампліном, щоб зійти на більш високі позиції. !zn

Читайте також:

Мілевський у першому ж матчі допоміг перемогти "Газіантепспор", заробивши пенальті

Фоменко був готовий повернути у збірну України Мілевського

Мілевського в Туреччині зустріли, як справжню зірку - з квітами, піснями і феєрверками

Мілевський назвав Блохіна людиною, яка "тільки п'є каву і палить цигарки"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі