Мілевського в Туреччині зустріли, як справжню зірку - з квітами, піснями та феєрверками

Поділитися
Мілевського в Туреччині зустріли, як справжню зірку - з квітами, піснями та феєрверками Артем Мілевський і один із клубних керівників © gaziantepspor.org.tr
Схоже, що вболівальники турецького клубу готові надати Артему Мілевському хорошe підтримку, ще не бачачи його гру на футбольному полі. Тепер перед українцем стоїть подвійно складна задача: виправдати довіру тренерського штабу, а головне - фанатів, що часто набагато складніше.

Артем Мілевський, який днями підписав трирічний контракт з клубом турецької Суперліги "Газіантепспор", прибув в турецький Газіантеп, де відразу ж потрапив в гарячі обійми клубних фанатів.

Вболівальники влаштували Мілевському по-справжньому теплий прийом в аеропорту - задовго до виходу українського форварда з залу прильотів турецькі "ультрас" влаштували співи, а коли колишній динамівець з'явився в дверях аеропорту, запалили феєрверки і почали скандувати ім'я футболіста. Радісні фани спочатку наділи на Мілевського шарфик команди, а потім підняли його на руки і понесли до автомобіля, який зустрічав українця.

Втім, по Мілевському було видно, що він явно задоволений прийомом.

Також українця зустрічали і місцеві журналісти, однак він просто не встиг відповісти на їх запитання.

"Залишається побажати моєму новому клубу удачі, тим більше після такої приємної зустрічі", - тільки і встиг сказати Мілевський.

Журналісти спробували натякнути українцю на його останні нефутбольні пригоди в нічних клубах Києва та інших європейських міст, але той не зумів дати нормальну відповідь.

Нагадаємо, що Артем Мілевський перейшов у "Газіантепспор" на правах вільного агента - в новому клубі він може заробити 4 мільйони євро за 3 роки. За турецьку команду українець зможе дебютувати після завершення міжнародної паузи для національних збірних - 14 вересня "Газіантепспор" буде приймати йде на 6-му місці "Ризеспор". !zn

Читайте також:

Динамівець Алієв відповів "лохам", розповівши про плани на майбутнє

Капелло вважав Мілевського одним з кращих футболістів Європи

В Іспанії вважають, що Бейл з "Реала" краще зірки "Барселони" Неймара

Обігравши Сан-Марино, збірна України здобула історичну перемогу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі