"Мілан" очолить колишній партнер Шевченка, який не має тренерського досвіду

Поділитися
"Мілан" очолить колишній партнер Шевченка, який не має тренерського досвіду
Для того, щоб повернутися у клуб, якому Кларенс Зеєдорф віддав 10 років своєї блискучої кар'єри, йому довелося повісити бутси на цвях.

Колишній півзахисник збірної Нідерландів з футболу Кларенс Зеєдорф стане головним тренером італійського "Мілана", який днями розлучився з Массіміліано Алегрі.

37-річний голландець не має тренерського досвіду і до останнього часу виступав як гравець у бразильському футбольному клубі "Ботафого", куди перейшов після десяти років виступів за "Мілан", в якому він грав разом з українцем Андрієм Шевченком.

Втім, Зеєдорф не сумує з цього приводу і вже сповнений бажання допомогти своєму колишньому клубу, який став для нього найвищою точкою у кар'єрі футболіста.

"Весь досвід, який я отримав за ці півтора року у "Ботафого", допоможе мені у моїй новій роботі головного тренера "Мілана", - про це сказав Зеєдорф на прес-конференції 14 грудня.

Футболіст уточнив, що не планував завершувати кар'єру гравця до пропозиції з Італії.

За словами агента Зеєдорфа Дебори Мартін, контракт з "россонері" розраховано на два з половиною роки. Фінансові умови не розголошують.

Нагадаємо, що після невдачі "Мілана" у матчі чемпіонату італійської Серії А проти "Сассуоло", Массімо Алегрі було відправлено у відставку. Тимчасово виконуючим обов'язки наставника призначили Мауро Тассотті.

Кандидатура Зеєдорфа вже викликала дещо негативну реакцію у світовому тренерському корпусі. Примітно, що перші стріли невдоволення полетіли в бік голландця від його співвітчизника, також колишньої зірки "Мілана" Рууда Гулліта. Гулліт, який працює на тренерській посаді вже 18 років, висловив здивування призначенням Зеєдорфа, натякнувши на відсутність досвіду у молодого спеціаліста.

Нагадаємо, що після першого кола чемпіонату Італії-2013/14 "Мілан" розташувався на незвично низькому місці в турнірній таблиці - 11-му. Це один із найгірших результатів "россонері" за останній 30 років. !zn

Читайте також:

Колишнього партнера Шевченка з "Мілану" запідозрили в організації "договорняків"

Футболісту "Мілана" Балотеллі "виписали" особистого психолога за погрози розправитися з суддею

Колишній нападник "Барселони" стане наставником суперника "Динамо" в Лізі Європи

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі