Колишній нападник "Барселони" стане наставником суперника "Динамо" у Лізі Європи

Поділитися
Колишній нападник "Барселони" стане наставником суперника "Динамо" у Лізі Європи Хуан-Антоніо Піцці очолить "Валенсію" © insidespanishfootball.com
У "Валенсії", яка зіграє з "Динамо" в 1/16 фіналу Ліги Європи, розповіли, хто обійме вакантну посаду головного тренера команди.

У стані суперника київського "Динамо" в 1/16 фіналу Ліги Європи - іспанській "Валенсії" - визначилися, хто ж обійме вакантний пост головного тренера команди після звільнення сербського спеціаліста Мирослава Джукіча.

26 грудня у "Валенсії" оголосять про призначення аргентинця Хуана Антоніо Піцці - колишнього нападника команди - на посаду головного тренера. Примітно, що під його керівництвом аргентинський "Сан-Лоренсо" нещодавно виграв чемпіонат Аргентини.

Фахівець вже погодив всі деталі контракту з іспанським клубом. Крім того, колишній клуб Піцці отримав гарантії виплати бажаної компенсації, яка складе близько 300 тисяч євро. Повідомляється, що підписанню контракту з тренером ніщо не має завадити.

ТАКОЖ: Іспанській "Валенсії" допоможе сінгапурський мільярдер

Хуан-Антоніо Піцці народився в Аргентині в 1965 році, проте згодом виступав за збірну Іспанії, бо більша частина його кар'єри пройшла саме в цій країні. Піцці виступав у "Тенеріфе", "Валенсії", "Барселоні" і "Вільярреалі". Незважаючи на те, що Піцці грав на позиції нападника, його тренерський стиль навряд чи можна охарактеризувати акцентом на атаку.

У "Валенсії" відбудеться європейський тренерський дебют Піцці - раніше він працював лише з південноамериканськими клубами.

Нагадаємо, що зустріч "Динамо" і "Валенсії" в Лізі Європи відбудеться 20 і 27 лютого: перша зустріч команда відбудеться в Києві, потім суперники зіграють в Іспанії. !zn

Читайте також:

Суркіс пояснив, чому не звільнив Блохіна після перших невдач його "Динамо"

Сьомін вважає Ярмоленка найкращим футболістом на пострадянському просторі

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі