"Металіст" дебютує у Лізі Чемпіонів впевненою виїзною перемогою

Поділитися
"Металіст" дебютує у Лізі Чемпіонів впевненою виїзною перемогою Девіч у другому матчі поспіль забиває двічі © PeterQ, forum.autoua.net
Харків'яни розправилися з ПАОКом, забезпечивши собі відмінний заділ перед матчем-відповіддю.

Завдяки двом влучним ударам Марко Девіча харківський "Металіст" обіграв на виїзді грецький ПАОК 2:0 і помітно покращив свої шанси на вихід у четвертий раунд кваліфікації Ліги Чемпіонів. Матч відбудеться 7 серпня в Харкові.

Гра проходила при порожніх трибунах, однак, незважаючи на це "Металіст" не залишився без підтримки. Складно оцінювати, наскільки цей факт втрутився у дії команд, проте важливо інше - харків'яни виявилися сильнішими за суперника і, скориставшись своїми моментами, заслужено перемогли.

Втім, це не означає, що грецькі футболісти весь матч не могли підібратися до воріт суперника або погано обороняли свої володіння. Навпаки, на початку зустрічі ПАОК на правах господарів діяв гостріше і активніше. На 5-й хвилині колишній гравець "Карпат" і "Динамо" Лукас небезпечно пробивав, але його удар заблокував Моледо. Та й Володимир Дишленкович, який замінив у рамці травмованого Олександра Горяїнова, зробив кілька важливих сейвів.

І все-таки під завісу тайму забив "Металіст", а не постійно атакуючий ПАОК. М'яч у штрафному греків знайшов руку Мігеля Вітора і суддя вказав на "точку". Марко Девіч найсильнішим ударом реалізував пенальті.

Відпочивши, ПАОК з новими силами пішов вперед, оборона "Металіста" частенько давала збої, здавалося, ось-ось і м'яч залетить-таки у ворота Дишленковича. Але ситуацію різко змінила помилка захисту греків: Соса перевів м'яч на вільний простір ближче до штрафного майданчика суперника, а іспанський воротар "чорно-білих", не побачивши підтримки з боку партнерів сам вирішив розрядити ситуацію: але біля м'яча швидше опинився Девіча, який переправив м'яч з кута через метрів 26-28 у порожні ворота - чудове виконання і 2:0 для "Металіста".

Грецька команда намагалася якось змінити хід поєдинку і відзначитись хоча б одним точним влученням. Але - марно, "Металіст" впіймав кураж і діяв спокійно і майже безпомилково.

ПАОК - "Металіст" - 0:2 (0:1)

Голи: Девіч, 43 - з пенальті (0:1). Девіч, 72 (0:2).

ПАОК (Салоніки): Хакобо, Георгіадіс (Вукич, 67), Ліно, Ціоліс, Вітор, Лазер, Кацураніс, Кициу, Лукас (Секу Олісе, 55), Салпінгідіс, Атанасиадис (Нецід, 77).

"Металіст" (Харків): Дишленкович, Азеведу, Папа Гуйє, Моледу, Вільягра, Едмар, Торрес, Марлос, Соса (Краснопьоров, 90+1), Диегу Соуза (Бланко, 62), Девіч (Крістальдо, 77).

Покарання: Салпінгідіс, 27. Диегу Соуза, 32. Папа Гуйє, 59. Атанасиадис, 74. Вітор, 76 (попередження).

Судді: Ван Букель, Гооссенс, Сімонс (усі - Нідерланди).

30 липня. Салоніки. "Тумба". !zn

Читайте також:

Харківський "Металіст" продовжує шукати варіанти для посилення складу

"Металіст" знову відправив свого нападника до Туреччини

Два голи Марко Девіча принесли "Металісту" перемогу над "Іллічівцем"

"Баварія" Гвардіоли завдала першої поразки "Барселоні"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі