Комерційний агент ФФУ вважає, що іменні квитки на футбол не вирішать проблему спекулянтів

Поділитися
Комерційний агент ФФУ вважає, що іменні квитки на футбол не вирішать проблему спекулянтів Черги біля кас можуть зменшитися через небажання вболівальників купувати квитки за паспортом
Представники організації "Україна Футбол Інтернешнл", яка займається реалізацією квитків на матчі збірної України, вважають, що ідея з введенням персоніфікованих квитків не виправдає себе.

Генеральний директор комерційного агента Федерації футболу України - компанії "Україна Футбол Інтернешнл" Олег Шкреба вважає, що введення іменних квитків на матчі українського чемпіонату не вирішить проблему з перекупниками.

"В практиці УЄФА такого немає, і, напевно, не даремно", - вважає Олег Шкреба.

"А якщо хтось подарує квиток одному? Це не вирішить і проблему з перекупниками - вони все одно знайдуть спосіб торгувати квитками", - резюмував агент ФФУ.

Нагадаємо, до Верховної Ради з Кабінету міністрів України передали проект закону про запровадження іменних квитків на футбольні матчі. Так у міліції хочуть боротися у першу чергу з порушниками порядку.

Повідомлялося, що у разі правопорушення того чи іншого глядача, його особу можна буде встановити за квитком, на якому пропонують розмістити паспортні дані. Тоді умовний хуліган не зуміє уникнути покарання у вигляді позбавлення можливості відвідувати матчі на стадіоні.

Втім у кулуарних бесідах деякі футбольні менеджери відзначають, що в першу чергу система з персоніфікованими квитками вплине на відвідуваність на українських стадіонах - вона впаде. Офіційної реакції від керівництва українських клубів поки не послідувало. !zn

Читайте також:

Ажіотаж на "Олімпійському": уболівальники складали списки і займали чергу з ночі

Вболівальники "Динамо" і "Карпат" надіслали відкритий лист президенту ФІФА

Ажіотаж у Дортумунді: вболівальники "Боруссії" побилися за квитки на "Реал"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі