Ажіотаж на "Олімпійському": вболівальники складають списки і займають чергу з ночі

Поділитися
Ажіотаж на "Олімпійському": вболівальники складають списки і займають чергу з ночі Вболівальники вишикувалися в довгі черги біля кас "Олімпійського"
Охочі потрапити на матч плей-офф відбору на ЧС-2014 між Україною та Францією згадують минулі часи, займаючи чергу задовго до початку продажу квитків.

11 листопада у Києві на НСК "Олімпійський" розпочався продаж квитків на перший матч плей-офф відбору на ЧС-2014 між Україною і Францією.

Спочатку черги біля кас займали ті вболівальники, які придбали квитки через інтернет, адже для того, щоб отримати перепустку на стадіон, використовуючи інтернет-технології, недостатньо просто оплатити його за допомогою банківського переказу - слід прийти за покупкою до каси, пред'явивши роздруківку рахунку та паспорт. Кількість людей, які хотіли забрати квитки, була дійсно величезною - черга розтягнулася на сотні метрів.

Потім у продаж надійшли решта квитків: охочі їх придбати займали чергу завчасно - хто з вечора, хто з раннього ранку. Деякі вболівальники зробили спробу скласти списки - до такого способу контролю і організації зверталися ще у славні часи "Динамо" 70-х, коли в Києві проводився один із матчів Суперкубка проти "Баварії".

ТАКОЖ: Чемпіонат світу з художньої гімнастики у Києві стартував з квиткового скандалу

Наразі в касах ще залишилися квитки номіналом від 40 до 300 гривень, а також VIP-перепустки за 800 і 1000 гривень. При цьому місткість НСК "Олімпійський" після реконструкції складає 70500 глядачів.

Нагадаємо, матч Україна - Франція відбудеться 15 листопада о 21:45. Через чотири дні українці вирушать до Парижа, де на стадіоні "Сен Дені" пройде повторна гра. !zn

Читайте також:

Фоменко і Заваров вважають, що збірній України під силу здолати Францію

Колишній тренер збірної Франції назвав матчі з Україною формальністю

Шевченко вважає Україну небезпечним суперником для збірної Франції

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі