Хорват Вукоєвич, який пішов у "Спартак", мріє повернутися у "Динамо"

Поділитися
Хорват Вукоєвич, який пішов у "Спартак", мріє повернутися у "Динамо" Огнєн Вукоєвич не виключає повернення до Києва © tacopshq.com
Хорватський півзахисник виступає у "Спартаку" на правах оренди, однак не виключає, що може продовжити кар'єру у Києві.

Хорватський півзахисник Огнєн Вукоєвич, який перейшов у московський "Спартак" з київського "Динамо" на правах оренди, не виключає, що може повернутися у рідний клуб із Києва.

"Я повинен відіграти за "Спартак" до кінця сезону, а після цього повернуся до Києва, тому що за контрактом я є футболістом "Динамо" до 2015 року", - розповів він в інтерв'ю газеті "Взгляд".

"Зараз я приїхав до Києва залагодити особисті справи. Звичайно, я не міг не зустрітися і з Ігорем Михайловичем. А ось зміст бесіди я не буду розголошувати. Спочатку мені потрібно на високому рівні дограти сезон. Потім, згідно з контрактом, я повинен повернутися у розташування "Динамо", а тоді вже проаналізую перспективи відвоювати місце в основі і прийму рішення. Зізнаюся, за майже п'ять років, проведених тут, Київ став для мене рідним містом. І є бажання продовжити кар'єру у "Динамо".

Вукоєвич провів у Києві неповних п'ять сезонів, а у зимове міжсезоння, коли кияни проходили перші підготовчі збори з Олегом Блохіним, хорват, що не потрапляв до складу, прийняв рішення піти з "Динамо". Як пояснює сам футболіст, щоб не втрачати свою спортивну сутність.

"Я міг би залишитися, виступати за молодіжну команду і отримувати таку ж зарплату. Але це не відповідає моїм життєвим і спортивним принципам. У дублі я б деградував у своїй майстерності, це не коштує жодних грошей. Я самостійно зробив цей крок. Президент і тренер пішли мені назустріч, за це я їм вдячний".

Вукоєвич, який зіграв близько півсотні матчів за збірну Хорватії, мріє закріпитися у складі "картатих" і відправитися з ними на чемпіонат світу у Бразилії. Для цього, вважає футболіст, необхідно постійно виходити у складі свого клубу.

"Зараз у відборі на ЧС-2014 моя збірна ділить перше місце з Бельгією. Ми маємо чудові шанси відправитися на мундіаль до Бразилії, тому я прагну опинитися в числі учасників світової першості. А для цього потрібна постійна ігрова практика, треба бути на очах у тренера збірної", - припустив Вукоєвич.

Відзначимо, що у "Спартаку" Вукоєвич провів сім матчів, виходив у п'яти з них в основному складі. !zn

Читайте також:

Колишній захисник "Динамо" у 33 роки очолить хорватський клуб

"Реал" може продати Роналду за 80 мільйонів

Власник "Спартака" пообіцяв продати клуб уболівальникам за прикладом британських команд

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі