Колишній захисник "Динамо" у 33 роки очолить хорватський клуб

Поділитися
Колишній захисник "Динамо" у 33 роки очолить хорватський клуб © uefa.com
Горан Сабліч отримає перший серйозний тренерський досвід у хорватському "Спліті".

Колишній захисник київського "Динамо" і збірної Хорватії Горан Сабліч за два тури до фінішу хорватського чемпіонату очолить клуб "Спліт". Щоправда, поки Сабліч буде працювати з командою на правах "виконуючого обов'язки", інформує iSport.ua.

Сабліч замінить на тренерському містку досвідченого фахівця Зорана Вуліча, помічником якого екс-динамівець працював певний час. Поки співпраця розрахована до кінця сезону, однак не виключено, що влітку сторони підпишуть довгостроковий контракт. Перед Гораном стоїть завдання вивести команду в єврокубки. На даний момент "Спліт" займає третє місце у чемпіонаті.

"Дуже радий своєму призначенню, намагатимусь використовувати знання, отримані за час роботи з Вулічем. Він - великий гравець, сильний тренер і справжня футбольна енциклопедія", - заявив Горан Сабліч.

"Спліт" відкрив для мене двері, зробив мене частиною тренерського штабу, і я відчуваю себе зобов'язаним перед командою, тому намагатимусь зробити цей сезон успішним", - резюмував екс-динамівець.

Нагадаємо, що Горан Сабліч перейшов у київське "Динамо" з хорватського "Хайдука" влітку 2002-го, провівши у Києві з перервами близько 7 років. За цей час Сабліч виграв чотири титули чемпіона України, зіграв 88 матчів, в яких забив 4 голи. У збірній Хорватії Саблич провів 5 поєдинків.

Після від'їзду з Києва у 2010 році, коли динамівською командою керував Валерій Газзаєв, Сабліч фактично завершив кар'єру футболіста. !zn

Читайте також:

Слідом за Фергюсоном кар'єру у МЮ завершує легендарний півзахисник Пол Скоулз

Пропрацювавши понад 25 років у МЮ Алекс Фергюсон йде на пенсію

Після невдачі у "Динамо" Юрій Сьомін продовжить кар'єру в Азербайджані

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі