Гарет Бейл відзначився за "Реал" у першому ж матчі, але його гола не вистачило для перемоги

Поділитися
Гарет Бейл відзначився за "Реал" у першому ж матчі, але його гола не вистачило для перемоги © realmadrid.com
"Королівський клуб" зіграв внічию з "Вільяреалом" - двох точних ударів від зоряних гравців команди виявилося недостатньо, аби перемогти.

Півзахисник "Реала" Гарет Бейл зумів відзначитися у першому ж своєму матчі у білій футболці мадридського колективу. Втім, його точного потрапляння, а також гола у виконанні найбільш високооплачуваного футболіста світу, виявилося недостатньо для перемоги "Королівського клубу" - мадридці розійшлися миром із "Вільяреалом" 2:2 в рамках чемпіонату іспанської Прімери.

Бейл, який став гравцем "Реала", повернувся у клуб з розташування збірної Уельсу в середу і відразу ж приступив до тренувань. Футболіст був сповнений бажання довести, що його висока трансферна вартість - не просто примха президента "Королівського клубу" Флорентіно Переса.

З першого ж офіційного виходу на поле у футболці великої команди він почав справно виконувати свою роботу. Причому гол валлійця виявився дуже доречним - до того моменту "вершкові" програвали 0:1. Бейл опинився на позиції центрфорварда, тоді як матч починав на правому фланзі.

У другому таймі Роналду, який отримав у вікенд найвигідніший контракт в історії футболу з річною платнею у 21 мільйон євро, вивів "Реал" уперед. Але через кілька хвилин "Жовта субмарина" відігралася. Завдяки нічийному результату "Вільяреал" набрав 10 очок, вийшов на третє місце, випереджаючи "Реал" за додатковими показниками.

"Пишаюся тим, що забив у своєму дебютному поєдинку за "Реал", і тішуся, що відіграв 60 хвилин, - написав Бейл у своєму твіттері. - Просто засмучений, що ми не змогли домогтися бажаного результату. Тепер вся увага на гру, яка належить у вівторок".

Нагадаємо, що 17 вересня "Реал" зіграє перший матч у Лізі Чемпіонів проти "Галатасарая" на виїзді у Стамбулі.

В чемпіонаті Прімери "Барселона" і "Атлетіко" після чотирьох турів йдуть без втрат - каталонці обіграли "Севілью" 3:2, а столичні футболісти - "Альмерію" 4:2. !zn

Читайте також:

В Іспанії вважають, що Бейл з "Реала" кращий за зірку "Барселони" Неймара

"Реал" заробив більше 500 мільйонів євро за сезон

Бразилець Кака повернувся з "Реалу" до "Мілану" безкоштовно з дворазовим зменшенням зарплати

Мессі вимагає у "Барселони" підвищення зарплати, щоб стати найбагатшим футболістом

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі