Фоменко запевнив, що його підопічні будуть поважати непрофесіоналів з Сан-Марино

Поділитися
Фоменко запевнив, що його підопічні будуть поважати непрофесіоналів з Сан-Марино
Головний тренер збірної України з футболу дав прес-конференцію напередодні ігор відбору до ЧС-2014 з Сан-Марино і Англією.

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко вважає, що його підопічні поставляться до матчу з аутсайдером відбіркової групи Н Сан-Марино з усією серйозністю.

Про це наставник української команди розповів на прес-конференції, яка відбулася на клубній базі київського "Динамо" в Конча-Заспі.

"З власного досвіду ви знаєте, що сюрпризи можливі на будь-якій стадії. Тому ми ставимося до Сан-Марино з повагою. Тим більше в ситуації, коли втрачати очки не можна - поки безпосередньо на чемпіонат світу можуть вийти одразу чотири команди", - вважає наставник.

"Звичайно, є турнірні завдання, а будь-яка команда в першу чергу грає для глядачів. І як ви собі уявляєте, що футболісти вийдуть на поле і гратимуть у півсили?", - зазначив Михайло Іванович.

Нагадаємо, що з Сан-Марино українська збірна зіграє 6 вересня у Львові на стадіоні "Арена Львів". Збірна Сан-Марино в нинішньому відбірковому циклі програла у всіх 6 матчах із загальним рахунком 0:29.

Втім, про суперника з одного з найменших держав Європи, де футбол знаходиться на аматорському рівні, Фоменко говорив з повагою.

"Ми вивчали гру цієї команди, переглянувши три матчі - з поляками, англійцями і Чорногорією. По самовіддачі ця команда схожа на Англію. Півкоманди там непрофі, але є і професійні гравці. Від ваших колег з Сан-Марино була інформація, що за збірну навіть можуть зіграти деякі іноземні футболісти, які мають подвійне громадянство. Так що гра буде важкою".

Як повідомляє UNN, Фоменко розповів, що теж свого часу був непрофесіоналом, але це не заважало вигравати чемпіонства і різні кубки.

"Я був працівником внутрішніх військ, а мої партнери по збірній, наприклад, шахтарі. Нарешті, ми будемнастраивать всіх гравців, щоб вони викладалися на 100 відсотків", - розповів тренер.

Зазначимо, що після зустрічі з Сан-Марино українцям належить зіграти в Києві напружений матч з Англією, який, по всій видимості і визначить подальшу долю "синьо-жовтих" у відбірковому циклі ЧС-2014. В інших поєдинках Польща зустрінеться з Чорногорією, а Англія з Молдовою. !zn

Читайте також:

"Динамо" відмовив "Зеніту" в купівлі Ярмоленко за 27 мільйонів євро

Мілевський продовжить кар'єру в найгіршій команді турецького чемпіонату

ФІФА планують продати 3 мільйони квитків на чемпіонат світу-2014

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі