Мілевський продовжить кар'єру у найгіршій команді турецького чемпіонату

Поділитися
Мілевський продовжить кар'єру у найгіршій команді турецького чемпіонату Мілевський може опинитися в Туреччині
Ім'я українського форварда знову з'являється в інформаційному просторі - у зв'язку з закінченням дії контракту з "Динамо" опальний форвард може сміливо шукати нові варіанти працевлаштування.

Один з найкращих футболістів України 2006-2010 років Артем Мілевський може продовжити кар'єру у турецькому чемпіонаті.

Як повідомляють турецькі ЗМІ, місцевий "Газіянтепспор", який після трьох турів займає останнє місце у національному чемпіонаті, готує досить гучний для себе трансфер. Мова йде про 28-річного українського форварда Артема Мілевського.

За інформацією джерела, футболіст вже погодив всі деталі переходу і вчора прибув до Туреччини. Очікується, що сьогодні він підпише контракт і буде офіційно представлений в якості гравця "Газіянтепспора".

Нагадаємо, що ще в минулому сезоні Мілевський міг опинитися у розташуванні турецького "Касімпаши", однак далі розмов справа не пішла, тим більше, що тоді "Динамо" вимагало за свого футболіста істотні відступні.

Проте реальну можливість продовжити кар'єру в європейському клубі Мілевський втратив на початку серпня - тоді він міг опинитися в лавах новачка італійської Серії А "Ліворно". Погодивши умови контракту, Мілевський не зумів отримати добро на перехід від керівництва киян. Саме з цієї причини трансфер зірвався. Трохи пізніше гравця сватали то у "Црвену Звезду", то в азербайджанську "Габалу" Юрія Сьоміна.

Однак в останні дні літа Мілевський з'являвся у світських хроніках, виставляючи в соціальні мережі фото з вечірок та відпочинку з друзями.

Нагадаємо, що за "Динамо" Мілевський провів 178 матчів, забивши у них 57 голів. У минулому і нинішньому сезоні за киян форвард не зіграв жодного поєдинку. !zn

Читайте також:

Мілевський повертає колишню популярність на трансферному ринку

Капелло вважав Мілевського одним з найкращих футболістів Європи

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі