"Рятівний" трансфер Мілевського у "Ліворно" зірвався

Доповнено
Поділитися
"Рятівний" трансфер Мілевського у "Ліворно" зірвався Мілевського у "Ліворно" не буде © detskiymir.vn.ua
Нападника київського "Динамо" не буде в італійському клубі - представників новачка Серії А обурила бездіяльність керівництва киян в оформленні переходу гравця, і вони завершили переговори.

Один з найбільш суперечних трансферів літнього міжсезоння завершився нічим - опального нападника "Динамо" Артема Мілевського не буде в італійському "Ліворно".

Про те, що від варіанту з переходом українця у розташування новачка Серії А, потенційний роботодавець відмовився, повідомив президент "Ліворно" Альдо Спінеллі.

"Трансфер Мілевського скасовується. Ми вже зв'язалися з його юристом і повідомили, що встановлений термін очікування закінчився", - сказав клубний бос в інтерв'ю Radio Sportiva.

Нагадаємо, що в понеділок 29 липня Спінеллі зазначив, що Мілевському і "Динамо" дається два дні на залагодження всіх питань, однак терпець у італійця урвався ще напередодні "дедлайну". Труднощі виникли з розірванням контракту форварда з київським клубом, бо Ігор Суркіс не хотів йти назустріч гравцеві і достроково, на місяць раніше, припиняти дію договору.

Втім, ще минулого тижня італійські джерела українських ЗМІ відзначали, що при всьому підґрунті і супутніх обставинах, Мілевського не буде в "Ліворно" - по-перше, небагатий клуб явно "погарячкував" з великою зарплатою українця, по-друге, функціональний стан Мілевського - далекий від ідеалу.

Відзначимо, що багато фахівців, вболівальників та й сам футболіст вважали можливий перехід у "Ліворно" стартом нового, більш успішного етапу кар'єри Мілевського, своєрідним порятунком після року гри в дублі. Тим не менш, у черговий раз Мілевський, нехай і не за власним бажанням, шансом не скористався.

Нагадаємо, довгий час до варіанту з "Ліворно" у послугах Мілевського не був зацікавлений жоден клуб - все відбувалося на рівні чуток. І лише італійський клуб серйозно підійшов до питання про підписання українського футболіста.

Судячи з усього, Мілевському доведеться все-таки дочекатися до 2 вересня, коли завершиться термін дії його контракту з "Динамо", а потім перейти в інший клуб на правах вільного агента. Тим більше, що президент киян Ігор Суркіс дав чітко зрозуміти, що гравцеві слід діяти в рамках правового поля і вести всі переговори тільки через клуб. !zn

Читайте також:

В контракт Мілевського у "Ліворно" буде внесено пункт про "непрофесійну поведінку"

Капелло вважав Мілевського одним з кращих футболістів Європи

Мілевський повертає колишню популярність на трансферному ринку

Суркіс все ще сподівається отримати фінансову компенсацію за Мілевського

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі