Фоменко вважає, що у грі збірної "кількість перейшла у якість"

Поділитися
Фоменко вважає, що у грі збірної "кількість перейшла у якість"
Головний тренер збірної України залишився задоволеним проведенням матчу з Ізраїлем, в якому українці виявилися сильнішими 2:0.

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко залишився задоволеним проведенням контрольного поєдинку з Ізраїлем, в якому 14 серпня його підопічні здолали суперника 2:0.

"Помилки допускаються усіма. Не помиляється той, хто нічого не робить. Той, хто нічого не робить - це вже сама помилка. Дуже критикувати гравців не треба. Були проблеми, але гравці самі виправлялися. Головне, що кількість перейшла в якість", - зазначив Михайло Іванович.

"Якщо виходиш на поле, то повинен мати максимальні цілі. Якщо щось не виходить, то потрібно кількість перетворювати у якість. Це ж а не хобі, а серйозна робота. Хлопці всі чудово розуміють".

Нагадаємо, що українська команда провела спаринг з Ізраїлем у рамках підготовки до матчів відбіркового циклу ЧС-2014 з Сан-Марино і Англією, які відбудуться 6 і 10 вересня у Львові та Києві. Голи в ізраїльські ворота забили представники "Дніпра" Руслан Ротань і Євген Селезньов.

Як зазначив наставник, найближчим часом тренерський штаб національної команди займеться збором інформації про майбутніх суперників з відбору.

"У нас залишилося не так багато часу до офіційних матчів. Будемо збирати інформацію, посилати помічників на матчі суперників. Через два тижні ми будемо мати якусь інформацію і про наших гравців і суперників. Адже під певну модель гри потрібні певні люди", - вважає Фоменко.

Тренер вважає, що для його команди настають складні часи, тому важливо бути готовим до них з психологічної точки зору.

"Не можна через одну гру розглядати склад збірної на офіційний матч. Тим більше, ми отримали не так багато інформації, як зазвичай звикли. У нас було мало часу для навчально-тренувального процесу. Ми не змогли перевірити всіх гравців через обмежену кількість замін. Час настав непростий - усі чотири команди мають можливість вийти з першого місця у групі, всі знаходяться у рівних умовах. А це дуже важко у психологічному плані. Треба ще дожити до цих матчів, не дай Бог, що ми ще когось втратимо через травми", - зазначив Фоменко.

Нагадаємо, що під керівництвом досвідченого фахівця українці не програли жодної гри, здобувши чотири перемоги і одну нічию. !zn

Читайте також:

Збірна України зберегла свої позиції в рейтингу ФІФА

Колишній наставник "Динамо" Юрій Сьомін розкритикував команду Блохіна

"Динамо" втрачає двох ключових гравців оборони

У ФІФА планують продати 3 мільйони квитків на чемпіонат світу-2014

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі