Фоменко розповів про майбутніх суперників збірної України

Поділитися
Фоменко розповів про майбутніх суперників збірної України © football.ua
Головний тренер національної команди розповів, що найближчим часом визначаться ті збірні, з якими українці проведуть контрольні тренувальні зустрічі.

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко розповів, що станом на поточний момент невідомо, з яким суперником українська національна команда проведе перший контрольний матч 2014 року.

"На роль можливого суперника у контрольному поєдинку, який відбудеться 5 березня, є кілька кандидатів, проте конкретики у нас поки немає. На якому з них зупинимося і де відбудеться матч, стане відомо пізніше", - розповів наставник України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що одним з варіантів спарингу для України буде зустріч зі збірною Португалії. Принаймні про такі плани повідомлялося ще в травні, коли не було відомо, чи проб'ються обидві команди на чемпіонат світу у Бразилії.

Вже після фінішу відбіркового турніру повідомлялося, що 5 березня українці можуть зіграти з Шотландією - цей поєдинок міг відбутися у Львові.

Сам же Фоменко у притаманному йому стриманому стилі коментує майбутні матчі українців.

"Поки ми далеко не заглядали. Хоча на сьогоднішній день є передбачені ФІФА рекомендовані дати матчів. На них і будемо орієнтуватися. А поки - підшукуємо суперників", - зазначив Фоменко.

Нагадаємо, 23 лютого у французькій Ніцці відбудеться жеребкування чемпіонату Європи-2016: саме там українці дізнаються, з ким же поборються за право зіграти на другому в історії збірної футбольному Євро. !zn

Читайте також:

Фоменко буде тренувати збірну України до 2015 року

Збірна України завершила рік на 18-му місці в рейтингу ФІФА, показавши найбільший прогрес

Колишній підопічний Фоменка назвав його людиною, яка "мало говорить і багато працює"

Збірна України зіграє перший домашній матч відбору ЧС-2018 без глядачів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі