Фанати болгарського "Левскі" зіпсували презентацію нового тренера, зірвавши з нього одяг

Відео
Поділитися
Фанати болгарського "Левскі" зіпсували презентацію нового тренера, зірвавши з нього одяг Івайло Петєв потрапив під тиск фанатів "Левскі" © blitz.bg
Досить жорстко вболівальники лідера болгарського футболу протестують проти тренерської перестановки у команді.

Фанати болгарського "Левскі" зірвали прес-конференцію, на якій проходило представлення нового головного тренера команди Івайло Петєва.

Вболівальники у масках несподівано з'явилися у приміщенні, де саме починалася презентація наставника, і на підвищених тонах вимагали від керівництва клубу, щоб колишній сербський наставник Славіша Йоканович залишився на своєму посту. Потім вони силою зняли клубну футболку з Петєва і виштовхали тренера із зали.

"З Івайло Петєвим "Левскі" не буде грати офіційні матчі. Поверніть Йокановича тренувати команду", - звернулися фанати до виконавчого директора клубу Наско Сіракова.

"Йоканович - пряма людина, тому ми його підтримуємо. Так, нам не подобається, як виступає команда, але ми не думаємо, що він у цьому винен", - додали фанати "Левскі".

Адміністраторам клубу вдалося переконати вболівальників покинути залу, проте останні підкреслили, що ні в якому разі не приймуть кандидатуру Петєва.

Втім, вболівальники домоглися кадрових перестановок у команді, однак вони торкнулися інших працівників клубу - через інцидент спортивний директор "Левскі" Наско Сіраков і виконавчий директор Іво Тонєв покинули свої пости.

"Сіраков і Тонєв вже звільнилися, наступним буду я", - заявив власник команди Тодор Батков.

"В останні роки я вклав 41 мільйон у клуб левів (близько 20 мільйонів євро), але, незважаючи на це, вболівальники лають мене мало не більше, ніж усіх інших. Це ганебний епізод в історії нашого клубу. Рішення про призначення Петєва було прийнято колективно", - обурювався Батков.

Відзначимо, що клуб із Софії, який завоював у минулому сезоні срібні медалі чемпіонату Болгарії, після 12-ти турів у нинішньому сезоні займає всього 6 місце.

Раніше ЗМІ повідомляли, що російський "Газпром" близький до підписання спонсорського контракту з "Левскі". Очікується, що компанія підпише з болгарським клубом трирічну угоду, в рамках якої профінансує реконструкцію стадіону команди. !zn

Читайте також:

Вболівальники "Динамо" і "Карпат" надіслали відкритий лист президенту ФІФА

Фанати "Севастополя" пояснили заворушення під час матчу з "Дніпром"

Засмучений поразкою, воротар турецького клубу побив уболівальника

З провини своїх уболівальників вперше в історії грецький АЕК покинув вищу лігу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі