Фанати "Севастополя" пояснили заворушення під час матчу з "Дніпром"

Поділитися
Фанати "Севастополя" пояснили заворушення під час матчу з "Дніпром" © lnfaw.blogspot.com
Поєдинок шостого туру між кримською та дніпропетровською командами, що завершився внічию, був протестом на дії керівництва.

Представники фанатського руху у Севастополі пояснили причини заворушень, які були влаштовані під час матчу 6-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги між "Севастополем" і "Дніпром".

За їхніми словами, це був протест на дії керівництва, яке не пішло їм назустріч під час організації виїзду у Запоріжжі на поєдинок із "Металургом".

Порталу UA-Футбол стало відомо, це мова йде про начальника служби безпеки клубу Володимира Суча, а також генерального директора клубу Віктора Москвитина. На матч у Запоріжжі приїхало дві групи севастопольських фанатів. Одна - на автобусах, відправлених від клубу (приблизно 150 осіб) і друга, яка приїхала своїми силами.

"Керівництво клубу злило інформацію про наш приїзд міліції Запорізької області. На стадіоні усі 150 людей зібрали в купу, відвезли на Хортицю", - цитує "Спорт-експрес-онлайн" одного з представників фанатів.

"Ніхто не гуляв. Як стадо. На Хортицю привезли 6 літрів води на 150 осіб. І всі цілий день сиділи там. Вже було зрозуміло, що ці 150 людей не потраплять на стадіон. Потім цих 150 людей зібрали, відвезли на стадіон - у буферну зону, як худобу в стійло. Між стадіоном і решіткою з іншого боку. І при цьому керівництво клубу знаходилося на стадіоні, але ніхто не прийшов запитати, як справи у людей", - зазначив один з фанатів.

UA-Футбол повідомляє, що служба безпеки і керівництво клубу напередодні матчу були попереджені про акції з боку фанатів. Більше того, вони знали, що саме будуть робити "ультрас", тим не менш, не вжили жодних заходів.

Нагадаємо, на 55-й хвилині матчу з "Дніпром" фанати "Севастополя" закидали поле десятками фаєрів і уламками крісел, після чого матч було припинено. Матч завершився внічию 1:1.

Однією з версій заворушень був протест вболівальників проти відходу з команди головного тренера Олега Кононова. !zn

Читайте також:

З провини своїх уболівальників вперше в історії грецький АЕК залишить вищу лігу

Засмучений поразкою, воротар турецького клубу побив вболівальника

Ще одна трагедія на південноамериканських стадіонах

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі