"Донбас", що забив два голи у двох матчах, посилився російським нападником

Поділитися
"Донбас", що забив два голи у двох матчах, посилився російським нападником Михайло Анісін - син відомого в минулому хокеїста і брат олімпійської чемпіонки з фігурного катання © tacopshq.com
Донецький "Донбас" підписав контракт із представником відомої хокейної сім'ї Михайлом Анісіним.

Донецький "Донбас", який поступився у двох останніх матчах чемпіонату Континентальної хокейної ліги, і при цьому закинув дві шайби, оформив трудові відносини з нападником Михайлом Анісіним.

25-річний нападник перейшов у клуб Андрія Назарова у рамках обміну, деталі якого не повідомляються. Втім, переговори з колишнім клубом Анісіна - "Нафтохіміком" представники "Донбасу" вели вже давно: у минулому сезоні швидкий і технічний гравець виступав у "Сєвєрсталі", яку тренував Назаров, тому наставник хотів дістати у свою нову команду забивного форварда.

Тим більше, що новачок донеччан, син багаторазового чемпіона світу в складі збірної СРСР В'ячеслава Анісіна і брат олімпійської чемпіонки з фігурного катання Марини Анісіної, кілька разів був незатребуваним на хокейному ринку КХЛ. У минулому сезоні, припустимо, через конфлікт з головним тренером московського "Динамо" Олегом Знарком, Анісін був змушений залишити столичну команду. І це притому, що несподівано для багатьох хокеїст став найкращим бомбардиром плей-офф-2012, набравши 19 (14+5) очок у 21-му матчі і ставши володарем Кубка Гагаріна.

Можливості Анісіна відомі Назарову і підмосковному "Витязю", якому саме й програв "Донбас" 2:4 у попередньому матчі КХЛ. Назаров не приховував свого задоволення новим придбанням, зазначивши, що Анісін може вже незабаром стати улюбленцем українських вболівальників - тим більше, що нещодавно наставник "Донбасу" зазначав, що не проти б мати такого гравця у складі збірної (Анісін так і не був задіяний у національній збірній Росії в офіційних матчах).

"Михайло - сильний джокер. Зробимо все можливе, щоб Анісін набрав оптимальну форму і приніс значну користь як Донбасу, так і всьому українському хокею. У нього є всі можливості стати улюбленцем республіки", - зазначив Назаров.

Самого Анісіна теж, як виявилося, тішить приїзд у команду колишнього наставника.

"Мої предки з материнської лінії - донські козаки. І дух запорізьких козаків їм дуже зрозумілий. Вірю, що в Україні мене зустрінуть мало не як свого - а я намагатимуся віддати донецьким уболівальникам всю свою енергію", - зазначив Анісін в інтерв'ю "Спорт-Експресу".

За словами Анісіна він може вийти на лід вже 21 жовтня у матчі проти принципового суперника - "Динамо" з Москви. Поєдинок відбудеться о 18:30.

Відзначимо, що на сьогоднішній день "Донбас" посідає 7-ме місце в турнірній таблиці конференції Захід. !zn

Читайте також:

Чемпіонат України з хокею стартує 28 жовтня в скороченому форматі

Російський коментатор КХЛ у прямому ефірі закликав відпрацьовувати силові прийоми опозиції

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі