"Донбас" обіграв новачка КХЛ, повернувшись на четверте місце

Поділитися
"Донбас" обіграв новачка КХЛ, повернувшись на четверте місце © pik.in.ua
Донецька команда виявилася сильнішою за "Адмірала" з Владивостока на домашньому майданчику.

Донецький "Донбас" у черговому матчі регулярного чемпіонату Континентальної хокейної ліги здолав 2:1 новачка ліги "Адмірал" з Владивостока, реабілітувавшись після поразки від "Ак Барса" у Казані.

Підопічні Андрія Назарова вдало розпочали серію домашніх поєдинків - у найближчі дні українському колективу треба прийняти ще двох представників Східної конференції - "Амур" з Хабаровська і "Сибір" із Новосибірська.

Таким чином, "Донбас" закріпився на 4-му місці, набравши після 21-ї гри 34 очки. Попереду - СКА із Санкт-Петербурга (50 очок, 23 матчі), московське "Динамо" (50/23) і "Динамо" з Риги (39/21).

Перед поєдинком з "Адміралом" донеччани мали кілька додаткових днів на відпочинок. Набиратися сил було після чого - за спиною "Донбасу" нелегке виїзне турне, в якому український клуб зазнав трьох поразок у п'яти матчах, помітно погіршивши своє турнірне становище.

"Адмірал" приїхав до Донецька з Москви, де йому вдалося завдати поразки "Спартаку". Тому з новачком КХЛ, який вже заслужив репутацію середняка Східної конференції, команда Назарова зробила все можливе, щоб не дати супернику розвернутися і диктувати свої умови. Завдяки ударному відрізку на старті другого періоду, а також вдалим діям в обороні, "червоно-чорні" потішили своїх уболівальників і здобули необхідну перемогу.

Відзначимо, що для "Донбасу" це вже третя гра у нинішньому сезоні, в якій для перемоги вистачило двох закинутих шайб. Втім, головний тренер "Донбасу" Андрій Назаров вважає, що найголовніше - результат, а не кількість закинутих шайб.

"Хлопці бігають, намагаються забити. У нас багато бомбардирів. І у Руслана Федотенка на останніх хвилинах був гольовий момент, та Євген Дадонов не влучив у порожні ворота. Знову ж повторюся, найголовніше, що знайшли в собі сили забити дві шайби і пропустити тільки одну. За голи я не переживаю, бо такого не буває, що хлопці такого рівня і не забивають. Все одно заб'ють, піде хороша серія і вони будуть забивати більше, ніж два голи", - сказав він після матчу.

"Донбас" (Донецьк) - "Адмірал" (Владивосток) - 2:1 (0:0, 2:1, 0:0)

Шайби: 1:0. Подхрадскі (Варламов) - 23:34, 2:0. Вілсон (Якуценя) - 26:14-бол., 2:1. Берґфорс (Антропов) - 34:14.

"Донбас": 49.Лейтон, 5.Вілсон - 37.Подхрадскі, 92.Лайне - 26.Федотенко - 15.Віртанен, 27.Коларж - 77.Пігановіч, 63.Дадонов - 14.Недорост - 55.Анісін, 7.Бартуліс - 51.Разін, 28.Якуценя - 16.Робітайл - 22.Кашпар, 88.Торяник - 44.Варламов - 95.Морозов, 4.Сильницький.

"Адмірал": 35.Іванніков. 74.Тернавський - 6.Осіпов, 18.Угаров - 15.Нікітенко - 7.Лісін, 85.Антропов - 27.Порселанд, 10.Берґфорс - 55.Шютц - 11.Гюнге, 8.Земченко - 47.Полещук, 28.Другов - 87.Грачов - 91.Бортніков, 22.Барбашев - 42.Кузнєцов - 14.Соколов.

Кидки: 24 - 21.

Штраф: 4 - 4.

Свій наступний матч "Донбас" проведе 30 жовтня у Донецьку проти "Амура". Початок поєдинку - о 19:00. !zn

Читайте також:

"Донбас", що забив два голи у двох матчах, посилився російським нападником

В Європі відродять традиції хокейних клубних турнірів

Російський коментатор КХЛ у прямому ефірі закликав відпрацьовувати силові прийоми опозиції

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі