"Донбас" не зумів урятуватися в матчі з нижегородським "Торпедо"

Поділитися
"Донбас" не зумів урятуватися в матчі з нижегородським "Торпедо" Шайба Дмітрійц Кагарлицького не допомогла "Донбасу"
Донецькі хокеїсти трохи зіпсували передсвятковий настрій уболівальників, перервавши переможну серію з трьох поєдинків.

У черговому поєдинку регулярного чемпіонату Континентальної хокейної ліги донецький "Донбас" програв "Торпедо" з Нижнього Новгорода в серії післяматчевих штрафних кидків 2:3, перервавши тим самим переможну серію з трьох матчів.

Донеччани, поступаючись 1:2, зуміли перевести матч у додатковий час після того, як повернувся з лазарети нападник Дмитро Кагарлицький зрівняв рахунок у середині третього періоду. Проте в серії булітів удача посміхнулася супернику - "Донбас" вперше в нинішньому сезоні поступився не в основний час.

Таким чином, "Донбас" програв "автозаводцям" вже третій матч поспіль: примітно, що рік тому, ще в сезоні-2012/13 українці теж у серії булітів віддали перемогу супернику. А в першому поєдинку нинішнього чемпіонату в Нижньому Новгороді "Торпедо" здолало "Донбас" з футбольним рахунком 1:0.

Втім, невдача ніяк не вплинула на становище "Донбасу" в турнірній таблиці конференції Захід: українці, як і раніше йдуть на третьому місці, випереджаючи московський ЦСКА на три очки. Правда слідом за "армійцями" кинулися ризькі динамівці, які провели на чотири матчі менше своїх конкурентів.

"Донбас" (Донецьк) - "Торпедо" (Нижній Новгород) 2:3 Б(1:0, 0:2, 1:0, 0:0, 0:1)

Донбас: Лейтон; Коларж - Пиганович, Лайне - Федотенко - Віртанен; Вілсон - Подхрадскі, Дадонов - Недорост - Якуценя; Бартуліс - Разін, Кагарлицький - Робітайл - Кашпар; Кііскінен - Варламов - Захаров; Сильницький.

Голи: 14:55 Віртанен (Лайне, Вілсон - більш.) - 1:0, 22:47 Галузін (Кульомін) - 1:1, 26:10 Галузін (Кульомін) - 1:2, 47:28 Кагарлицький (Кашпар - більш.) - 2:2

Вирішальний булліт: Вольські

Воротарі: Лейтон - Коваль.

Кидки: 49 - 21.

Штраф: 2 - 8.

Зазначимо, що в 2013 році "Донбасу" вдалося зіграти один матч - 29 грудня з одним з лідерів Ліги казанським "Ак Барсом". Цікаво, що до перевиконання плану за набраними очками за сезон підопічним Андрія Назарова залишилося завоювати всього один бал: в минулому чемпіонаті українці завоювали 72 пункту, фінішувавши поза зони плей-офф. Зараз же "червоно-сині" йдуть зі значним випередженням графіка. !zn

Читайте також:

Дворазовий володар Кубка Стенлі з Донецька завершив кар'єру

Рекорд українських хокеїстів на Універсіаді встояв до кінця турніру

"Донбас" підписав контракт з українським воротарем, що припинив мріяти про збірну Росії

Збірна Росії з хокею провалила генеральну репетицію перед Олімпіадою в Сочі

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі