"Дніпро" втрачає лідерство в чемпіонаті, несподівано поступившись "Зорі" на своєму полі

Поділитися
"Дніпро" втрачає лідерство в чемпіонаті, несподівано поступившись "Зорі" на своєму полі © moskva.com
В чемпіонаті Прем'єр-ліги - ще одна сенсація. Слідом за "Динамо" втрачає очки і "Дніпро", що набрав хороший хід.

В чемпіонаті Прем'єр-ліги України відбулася чергова сенсація: не встигли вщухнути пристрасті після нічиєї "Динамо" з "Волинню", як досі не втрачав очок і не пропускав голів "Дніпро" несподівано поступився "Зорі" 1:3.

Таким чином, єдиною командою, яка не втрачала очки після трьох ігор, залишився харківський "Металіст". Луганчани ж несподівано опинилися в трійці лідерів. Втім, сьогодні свої матчі чемпіонату Прем'єр-ліги проведуть "Динамо" і "Шахтар", що, безсумнівно, внесе корективи в турнірну таблицю.

Дніпряни почали почали матч невдало. На 3-й хвилині воротар Денис Бойко повторив те, що проробив у грі Ліги Європи проти "Шерифа" в 2010-му: вибиваючи м'яч зі штрафного він потрапив у захисника, від якого снаряд влетів у ворота - 0:1. Маючи хороші ресурси в атакуючій лінії, господарі, звісно, сподівалися оформити швидке повернення. Але зрівняти рахунок "Дніпру" вдалося лише до конку тайму. Вперше в сезоні за дніпропетровську команду забив легіонер - бразилець Матеус зі штрафного відправив м'яч у сітку.

Після перерви Роман Зозуля, що вийшов на заміну Євгена Коноплянки, повинен був загострити атаку, і в підсумку, форвард забив. Однак суддя зафіксував офсайд. А через кілька хвилин гості вийшли вперед. Каменюка розібрався у штрафному після плутанини в діях захисників - 1:2. А коли, ближче до кінцівки матчу, стало зрозуміло, що "Дніпро" зіткнувся з добре організованою обороною луганчан, гості провели ще одну контратаку. Хомченовський скинув м'яч під удар Данилу і той поставив переможну крапку в протистоянні - 1:3.

Примітно, що до очної зустрічі "Зоря" і "Дніпро" були єдиними командами чемпіонату, які не пропускали.

В інших матчах другого дня 3-го туру було зафіксовано кілька цікавих результатів: так, "Карпати" поступилися на своєму полі "Арсеналу" 0:2. Для київської команди успіх у Львові став першим у нинішньому сезоні. "Волинь" несподівано крупно програла в Запоріжжі "Металургу" - 0:3, а "Металург" донецький привіз перемогу з Полтави - 2:1. !zn

Читайте також:

Два голи Марко Девіча принесли "Металісту" перемогу над "Іллічівцем"

До рекордної "сотні" днепрянину Євгену Селезньову залишився один точний удар

Під час тренувальних зборів у Австрії до "Дніпра" навідалися судові виконавці

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі