Денису Гармашу було "гидко дивитися на гру "Шахтаря" у матчі з "Динамо"

Поділитися
Денису Гармашу було "гидко дивитися на гру "Шахтаря" у матчі з "Динамо" Гармаш У черговий раз зізнався в "любові" до "Шахтаря" © detskiymir.vn.ua
Лідер "Динамо", який наразі проходить процес відновлення після операції на нозі, прокоментував недавній матч між своєю командою і "Шахтарем".

Травмований півзахисник "Динамо" Денис Гармаш спостерігав за матчем своєї команди з "Шахтарем" по телевізору, що дозволило йому інакше оцінити дії партнерів і суперника.

"У першому таймі трійка наших півзахисників, як на мене, повинна була переграти хавбеків "Шахтаря", але цього не сталося. Динамівці контролювали м'яч, але особливої гостроти не створили. Після перерви здалося, що наша команда грала вже з відходом, і контроль був уже за гірниками. Зросло навантаження на захисників " Динамо", а у нас контргра не пішла".

Втім, гра "Шахтаря" Гармашу і зовсім не сподобалася: на думку футболіста, винен у цьому - арбітр матчу Віктор Швецов.

"Нічого не буду говорити про гру гірників. Мені на неї було гидко дивитися. Як і на суддівство Віктора Швецова. Всі суперечні епізоди - в один бік! Хіба так можна?" - запитує Гармаш.

"Може, пора знову запрошувати іноземних арбітрів. Упевнений, що вони якщо і будуть помилятися, то не в один бік. Зараз в нашому чемпіонаті коїться повний хаос. Кому потрібно, той і виграє. Думаю, це всі розуміють, але роблять при цьому серйозний вигляд. Гидко".

Гармаш вважає, що судді спеціально погіршують і так напружені відносини між двома командами.

"Ми зв'язані по рукам і ногам! З кожним роком судді поглиблюють наші відносини з Шахтарем. Я розумію, що коли грають Реал і Барселона, теж багато емоцій, але там-то якраз усі рівні. Там можна зустріти суперника з м'ячем, і арбітр зрозуміє. Просто судді там, напевно, футбольні", - вважає футболіст.

Нагадаємо, що після поєдинку з "Шахтарем" у багатьох фахівців виникли питання щодо суддівства Віктора Швецова, яке головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу назвав "чудовим". Зокрема, Швецов ніяк не відреагував на епізод з травмою Ярмоленка, що згодом виправив КДК Федерації футболу України, покаравши Тайсона двоматчевою дискваліфікацією.

Також Гармаш розповів про те, що ще близько місяця йому наказано носити спеціальну пов'язку на травмованій нозі, після чого він вирушить на відновлювальні процедури до Німеччини. Нагадаємо, що лікарі "Динамо" припустили, що одужає Гармаш не раніше середини вересня. !zn

Читайте також:

Травмований Ярмоленко сподівається відновитися до матчу зі збірною Англії

Легенда "Динамо" 70-х Стефан Решко знає, які українські команди "вбивають" і захищають

Мессі налагоджує взаєморозуміння із зоряним новачком "Барси" Неймаром

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі