"Чорноморець" відкриває єврокубковий сезон зустріччю з молдавською "Дачією"

Поділитися
"Чорноморець" відкриває єврокубковий сезон зустріччю з молдавською "Дачією" © bigbord.net
Одеський клуб першим з українських представників стартує в розіграші Ліги Європи.

Одеський "Чорноморець" першою з українських команд візьме старт в єврокубках - 18 липня в Одесі українці зіграють у другому відбірковому раунді Ліги Європи проти молдовської "Дачії".

"Дачія", представник столиці Молдови, успішно пройшла перший раунд відбору, завдяки перемозі над албанською "Теутою" - у першій виїзній зустрічі албанці виграли 3:1, однак на домашньому стадіоні молдавани взяли реванш - 2:0, чого вистачило для проходу в наступний етап змагань.

"Чорноморець" же, нагадаємо, заслужив право на участь у Лізі Європи виходом у фінал Кубка України, де він поступився "Шахтарю", який у свою чергу через чемпіонство в Україні відправився у Лігу Чемпіонів.

Зазначимо, що для одеситів це буде вже 10 похід за європейським трофеєм - до цього двічі "Чорноморець" брав участь у Кубку Кубків, шість разів - у Лізі Європи (Кубку УЄФА), а також один раз у Кубку Інтертото. Втім, до вирішальних стадій турнірів одесити ніколи не доходили, кілька разів зупиняючись в 1/16 фіналу.

Що стосується очних протистоянь України та Молдови в єврокубках, то тут - беззастережна перевага українців. У матчах плей-офф різних стадій наші команди завжди виявлялися переможцями - 17:3 загальний рахунок перемог таких команд як "Шахтар", "Металург" Д, "Металург" З і "Таврія".

Зазначимо, що у розкладках букмекерів "Чорноморець" вважається безсумнівним фаворитом - на прохід одеситів до третього раунду відбору можна поставити з коефіцієнтом 1,09. Перемога в одеському матчі з різницею як мінімум два м'ячі котирується з показником 1,18.

Нагадаємо, що у Лізі Європи у нинішньому сезоні від України будуть стартувати донецький "Металург", дніпропетровський "Дніпро" і київське "Динамо". !zn

Читайте також:

У чорноморському дербі новачок Прем'єр-ліги зіграв внічию з фіналістом Кубка України

"Шахтар" обіграв "Чорноморець" і наздогнав "Динамо" за кількістю перемог у Суперкубку

Суркіс вважає "Шахтар" головним акціонером "Іллічівця" і ФК "Севастополь"

За договірні матчі в Італії дискваліфікували 20 футболістів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі