У чорноморському дербі новачок Прем'єр-ліги зіграв внічию з фіналістом Кубка України

Поділитися
У чорноморському дербі новачок Прем'єр-ліги зіграв внічию з фіналістом Кубка України © multimedia.pol.dk
"Севастополь" зумів по гарячим слідам відігратися у поєдинку проти більш іменитого суперника.

ФК "Севастополь" і одеський "Чорноморець" зіграли внічию 1:1 у так званому "чорноморському дербі". Новачок Прем'єр-ліги зумів відігратися через кілька хвилин, як більш досвідчені одесити відкрили рахунок.

Матч вищого українського дивізіону на севастопольському стадіоні СКС грали вперше за 10 років - в той час сімферопольська "Таврія" проводила в Севастополі матчі через реконструкцію свого "Локомотива". Саме з цієї причини поєдинок з "Чорноморцем", який в нинішньому сезоні буде виступати в Лізі Європи, а ще кілька днів тому грав за Суперкубок з "Шахтарем", викликав на березі чорноморського міста певний ажіотаж.

"Чорноморець" отримав у своє розпорядження в міжсезоння досвідчених Гая і Антонова, що, як ми побачили у суперкубковому матчі, в цілому позитивно позначилося на діях команди Романа Григорчука.

Початок гри пройшов у спокійному темпі, а на екваторі тайму господарі створили перший небезпечний момент біля воріт суперника - Дмитро Безотосний неправильно зіграв на виході після подачі кутового і Сергій Кузнєцов ледь не відкрив рахунок. Все йшло до того, що на перерву команди йдуть без результату, проте на 38-й хвилині за гру рукою у ворота "Севастополя" був призначений пенальті: албанець Еліс Бакай майстерно виконав штрафний удар - 0:1.

Щоправда, раділи одесити зовсім недовго: два поспіль кутових біля їхніх воріт у підсумку завершилися точним ударом Олександра Ковпака - 1:1. У другому таймі гра пожвавішала, тим більше, що надмірна активність фанатів на трибунах стала причиною тимчасової зупинки. Але коли матч поновився, команди постійно намагалися знайти щастя біля чужих воріт. Втім, наявність небезпечних моментів не вплинула на остаточний рахунок - 1:1.

ФК "Севастополь" - "Чорноморець" 1:1 (1:1)

Голи: Ковпак, 43 - Бакай, 39 (з пенальті)

"Севастополь": Литовка, Міколюнас, Симоненко, Чижов, Неплях, Левандовський (Віценець, 67), Ковпак (Жабокрицький, 78), Ярошенко, Карноза (Крамар, 87), Кожанов, Кузнєцов.

"Чорноморець": Безотосний, Кутас, Фонтанелло, Бергер, Бобко, К. Ковальчук, Гай, Бакай (Рієра, 85), Антонов (Діденко, 83), Джедже, Самодін.

Попередження: Джедже, Бакай.

Нагадаємо, що у третій ігровий день першого туру чемпіонату-2013/14 "Шахтар" обіграв на домашньому стадіоні "Говерлу" 2:0, "Карпати" поступилися "Ворсклі" 0:2, а "Динамо" втратило очки з луцькою "Волинню" - 1:1.

15 липня в Харкові зустрінуться "Металіст" і "Металург" - цей матч завершить стартовий тур сезону. !zn

Читайте також:

Суркіс вважає "Шахтар" головним акціонером "Іллічівця" і ФК "Севастополь"

"Зоря" впевнено перемагає "Таврію" на виїзді у стартовому матчі сезону

Daily Mail: англійський футбол поступово вмирає

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі