Роскосмос: «Фобос-Грунт» впаде сьогодні ввечері

15 сiчня, 2012, 11:20 Роздрукувати
Відправити
Відправити

Прогнозоване вікно падіння залишків космічного апарату "Фобос-Грунт" на Землю визначається часовим інтервалом з 20:41 мск (18:41 за Києвом) 15 січня до 1:05 мск 16 січня (23:05 за Києвом), повідомляє прес-служба Роскосмосу .

Можлива зона падіння в «смузі» від 51,4 ​​градуса північної широти до 51,4 градуса південної широти наведена на схемі.



Як повідомлялося, автоматична міжпланетна станція «Фобос-Грунт», перша за 15 років російська АМС, призначена для доставки зразків грунту з супутника Марса, після запуску в ніч на 9 листопада не змогла вийти на траєкторію перельоту до Марса і знаходиться на опорній навколоземній орбіті.

Підготував/ла : Белоус Александр
Ми повідомляємо тільки дійсно важливі новини. Долучайся до Telegram-каналу
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl+Enter або Відправити помилку
ДОБАВИТЬ КОММЕНТАРИЙ
Текст содержит недопустимые символы
ДОБАВИТЬ КОММЕНТАРИЙ
Осталось символов: 2000
Отправить комментарий
Последний Первый Популярный Всего комментариев: 0
Показать больше комментариев
Пожалуйста выберите один или несколько пунктов (до 3 шт.) которые по Вашему мнению определяет этот коментарий.
Пожалуйста выберите один или больше пунктов
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Отмена Отправить жалобу ОК