Об'єднана опозиція пригрозила позбавити Кличка підтримки на виборах мера Києва

Поділитися
© cvk.gov.ua
У рядах об'єднаної опозиції зріє новий розкол. Віталій Кличко, який довгий час вважався єдиним опозиційним кандидатом у мери Києва, може позбутися підтримки своїх союзників.

Якщо Віталій Кличко відмовиться узгоджувати кандидатів від опозиції на парламентських виборах, Комітет опору диктатурі буде змушений виставити свою кандидатуру на виборах мера Києва.
Про це ЛІГАБізнесІнформ заявив народний депутат з фракції БЮТ у Верховній Раді Сергій Пашинський, коментуючи ситуацію з домовленостями між Комітетом опору диктатурі і партією УДАР.
"Наша позиція не змінювалася ні з приводу єдиних списків до парламенту, ні з приводу мажоритарників, ні з приводу мера Києва. Ми давно й послідовно виступаємо за те, щоб опозиція була єдиною. Проблема в самому пану Кличку, який чотири місяці не може зробити чіткий вибір", - підкреслив Пашинський.
Бютівець розповів, що переговори, які ведуться з УДАРом, не дають ніякого результату. "Вчора чи сьогодні була інформація про те, що 70 кандидатів від УДАРу будуть балотуватися по мажоритарці. Якщо це дійсно так, то я, на жаль, змушений констатувати, що це просто робота на Януковича, тому що ці кандидати з кодом не узгоджені", - зазначив політик.
"Я особисто проводив переговори з уповноваженими представниками партії УДАР, де ми відзначили, що готові йти на будь-які поступки. Ви знаєте, що ми вже пішли на поступки з Фронтом змін. Але на переговорах від УДАРу не звучить ніяких аргументів, чому є це зволікання з домовленостями ", - додав Пашинський.
Бютівець зазначив, що якщо Кличко відмовиться від співпраці з опозицією, то КОД висуне свого кандидата на виборах мера Києва. "Зрозумійте, ми готові до співпраці. Ми робимо все, що в наших силах. Але коли я простягаю руку, а мені в неї плюють, то це шлях в нікуди", - сказав він.
"Сьогодні м'яч на полі Кличка. Все, що ми могли зробити - зроблено. Кличко, звичайно, не дуже досвідчений політик. Але я сподіваюся, що здоровий глузд і відповідальність перед власним народом переборе будь-які амбіції", - підсумував Пашинський.
Нагадаємо, сьогодні лідер партії УДАР Віталій Кличко заявив, що його політсила висуне по мажоритарці 70 своїх представників, а сам Кличко піде на чолі партійного списку. При цьому Кличко заявив, що готовий узгодити кандидатів з Комітетом опору диктатурі. !zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі