Профільний комітет ВР рекомендував прийняти в першому читанні закон про держбюджет-2022

Поділитися
Також Комітет рекомендував Раді внести зміни до Бюджетного кодексу.

Профільний комітет Верховної Ради з питань бюджету рекомендував депутатам прийняти постанову про висновки і пропозиції до законопроекту про держбюджет на 2022 рік. Про це написав у Telegram представник уряду в ВР Тарас Мельничук.

Він зазначив, що комітет схвалив проект постанови "Про висновки і пропозиції до проекту Закону України про Державний бюджет України на 2022 рік" та рекомендував Раді прийняти його за основу і в цілому.

Мельничук нагадав, що, згідно з регламентом, проект закону про держбюджет на наступний рік вважається прийнятим в першому читанні, якщо буде прийнятий в цілому проект постанови ВР щодо висновків і пропозицій до законопроекту, а схвалені Радом висновки і пропозиції до законопроекту набувають статусу Бюджетних висновків ВР.

Мельничук також повідомив, що Комітет рекомендує парламенту включити до порядку денного і прийняти за основу законопроект №6062, поданий Кабінетом міністрів України, про внесення змін до Бюджетного кодексу.

Нагадаємо, що Рада сьогодні, 19 жовтня, збереться на чергове засідання під час якого обере першого заступника голови парламенту а також розгляне дванадцять постанов про скасування так званого закону "про олігархів". Навіщо знадобився закон і чому саме зараз, пояснює Юлія Самаєва у статті «Закон про олігархів прийнято. Про що він говорить, а про що мовчить» у ZN.UA.

 

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі