UA / RU
Підтримати ZN.ua

Коноплянка тримає марку популярності: українцем зацікавилися у "Челсі" і МЮ

Провідний хавбек збірної України і "Дніпра" може стати ласим шматочком для провідних клубів Європи у зимове трансферне вікно.

Півзахисник "Дніпра" Євген Коноплянка продовжує тримати марку найбільш затребуваного українця на європейському трансферному ринку.

До відкриття зимового "вікна" залишилося трохи менше двох місяців, а на лідера збірної України почалося справжнє полювання.

Буквально кілька днів тому стало відомо про інтерес до цього футболіста з боку туринського "Ювентуса", а вчора на авансцену вийшли англійські і німецькі гранди, а також французький ПСЖ.

Про це британському виданню Daily Star розповів агент футболіста Джеймас Ліппетт.

"Ми знаємо про зацікавленість у Коноплянці низки великих європейських клубів", - сказав Ліппетт.

"Влітку "Дніпро" не влаштувала ціна у 10 мільйонів фунтів, зараз пропозицію збільшено до 15-ти. Це нормальна ціна для одного з найкращих українських гравців нинішнього покоління. У січні, коли відкриється трансферне вікно, буде дуже цікаво".

ТАКОЖ: Соціологи: Коноплянка - найпопулярніший футболіст збірної

Від себе англійське видання додає, що 24-річного півзахисника у своїх лавах хочуть бачити "Арсенал", "Челсі", "Манчестер Юнайтед", "Тоттенхем", "Боруссія" Д, "Байєр" і ПСЖ.

Відзначимо, що раніше Коноплянкою активно цікавилася дортмундська "Боруссія", "Ліверпуль", а також російський "Зеніт". Чутки навіть відправляли хавбека у київське "Динамо", особливо напередодні закриття трансферного вікна літа-2013.

Втім, багато експертів цілком резонно вважають, що багато в чому футбольна доля Євгена Коноплянки буде залежати від того, чи зможе збірна України пробитися на чемпіонат світу через стикові поєдинки збірної Франції, які відбудуться 15 і 19 листопада у Києві та Парижі. !zn

Читайте також:

Ярмоленко розсекретив "зброю", якою можна перемогти збірну Франції

ФІФА оголосила список претендентів на Золотий м'яч

Дідьє Дрогба переміг у премії Golden Foot, вставши в один ряд з Андрієм Шевченком