Зідан і Куман прокоментували підсумок матчу "Реал" - "Барселона"

Поділитися
Зідан і Куман прокоментували підсумок матчу Зідан залишився задоволений перемогою своєї команди © ФК Шахтер
Наставники поділилися емоціями після поєдинку.

Головні тренери мадридського "Реала" і каталонської "Барселони" Зінедін Зідан і Рональд Куман прокоментували підсумок Ель-Класіко.

"У мене дуже хороші відчуття. Ми почали здорово і в підсумку здобули заслужену перемогу. У нас було багато шансів забити третій м'яч. Важливим є те, що ми зробили на полі. Нам довелося непросто, тому що "Барса" сильна. Але не можна все списувати на суддю. з точки зору боротьби за чемпіонство нічого не змінилося. Попереду як і раніше багато матчів", - повідомив Зідан.

"Думаю, що якщо ви дивилися матч і ви з Барселони, то зараз ви на взводі і незадоволені двома рішеннями арбітра. В першому таймі ми слабо грали і в атаці, і в захисті. У другому стало краще, і я лише хотів би попросити суддю приймати правильні рішення.

У ситуації з падінням Брейтуейта після контакту з Менді треба було призначати пенальті, а з чотирьох доданих хвилин дві з половиною рефері витратив на свою рацію. Пенальті був явний. Але в черговий раз нам доведеться змиритися з тим, що сталося і замовкнути. Я не розумію, навіщо в Іспанії потрібен ВАР? Всі бачили цей епізод", - сказав Куман.

Нагадаємо, матч 30-го туру чемпіонату Іспанії "Реал" - "Барселона" завершився перемогою мадридців з рахунком 2:1.

"Реал" набрав 66 очок і вийшов на перше місце в турнірній таблиці Ла Ліги. "Атлетіко" має стільки ж очок і гру в запасі. В активі "Барси" 65 пунктів і третя сходинка.

Раніше повідомлялося про те, що "Барселона" названа кращим європейським клубом останнього десятиліття.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі