Збірна України стала найкращою командою Європи в 2013 році

Поділитися
Збірна України стала найкращою командою Європи в 2013 році Українці - найкращі в Європі у 2013 році
Українці випередили у зведеній таблиці матчів, проведених цього року, Німеччину, Іспанію та Голландію.

Збірна України з футболу стала найкращою європейською командою у 2013 році. Подібний висновок випливає зі зведеної таблиці виступів команд з Європи у 2013-му.

Українці провели 12 поєдинків - у рамках відбіркового турніру ЧС-2014 і товариські матчі. У них підопічні Михайла Фоменка набрали 29 очок - 9 разів святкували перемогу, двічі зіграли внічию і лише одного разу відчули гіркоту поразки. Українці зуміли взяти 80,6 відсотка очок, що у футболі є високим показником.

Такий самий результат продемонструвала збірна Німеччини, проте у німців гірша різниця забитих та пропущених голів: 35-15 проти 33-5 у "синьо-жовтих". Нагадаємо, що "бундестім" виступала у групі з такими командами як Швеція, Австрія, Ірландія, Казахстан та Фарерські Острови. Тому говорити про те, що українці мали більш вигідний варіант суперництва, не доводиться.

Слідом за українцями і німцями йдуть Греція, Іспанія і Голландія. Замикають 10-ку данці, а ще однією збірною, яка потрапила до топ-10, але при цьому не зуміла пробитися на ЧС-2014, є Швеція. Нагадаємо, шведи поступилися у стикових поєдинках збірній Португалії - 0:1 та 2:3.

Нагадаємо, що згідно з рейтингом ФІФА збірна України досягла найбільшого прогресу у 2013 році: українці за рік просунулися з 47-ї на 18-ту сходинку табелі про ранги. !zn

Читайте також:

Фоменко поставив збірній України поставив незадовільну оцінку

Збірна України увійшла до п'ятірки найбільш відвідуваних команд відбору ЧС-2014

В Ріо представили офіційний м'яч бразильського мундіалю

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі