Фоменко поставив збірній України незадовільну оцінку

Поділитися
Фоменко поставив збірній України незадовільну оцінку Михайло Фоменко: за виступ - "незадовільно"
Один із найуспішніших наставників в історії української національної команди вважає, що його підопічні не впорались із поставленими завданнями, тому не можуть заслуговувати на хороші оцінки.

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко вважає, що його підопічні не заслужили схвальних відгуків за результатами відбіркового циклу чемпіонату світу-2014.

На думку наставника, збірна України не виконала головне завдання - вийти до фінальної частини чемпіонату світу.

"Якщо тренерський штаб і футболісти не змогли його вирішити - значить, оцінити це можна на "трієчку". Або навіть на "двієчку", - зазначив Фоменко.

"Спочатку у нас були одні цілі, а потім, у процесі турнірного зростання, ми самі поставили перед собою завдання - поборотися за право брати участь у світовій першості", - нагадав Фоменко.

Нагадаємо, що збірна України не зуміла пробитися на ЧС-2014 через програш збірної Франції у плей-офф відбіркового турніру, за сумою двох зустрічей українці поступилися 2:3. При цьому "синьо-жовті" видали вражаючу серію без поразок, протягом якої в рамках відбору лише одного разу зіграли внічию з Англією.

ТАКОЖ: Збірна України завершила рік на 18-му місці у рейтингу ФІФА, показавши найбільший прогрес

Слід зазначити, що українці встановили рекорд результативності збірної за всю історію, посівши четверте місце на відборі за забитими голами серед європейських команд.

Втім, незважаючи на досить низьку оцінку, Фоменко не може пред'явити будь-які претензії кому-небудь із гравців національної команди.

"Мені пред'явити претензії нема кому. Всі хлопці віддавалися грі по максимуму", - зазначив Фоменко.

Зазначимо, що 20 грудня відбудеться Виконком Федерації футболу України, на якому будуть обговорювати питання виступу збірної і вирішать, чи продовжить контракт зі збірною Михайло Фоменко. Раніше, втім, президент федерації Анатолій Коньков повідомив, що готовий висловити довіру наставнику, залишивши його на посаді головного тренера. !zn

Читайте також:

Фоменко відзвітував за відбірковий турнір: зробили все, що планували

Збірна України увійшла до п'ятірки найбільш відвідуваних команд відбору ЧС-2014

Збірна Франції - "темна конячка" чемпіонату світу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі