Збірна України обіграла Македонію, здобувши другу перемогу у кваліфікації Євро-2016

Поділитися
Збірна України обіграла Македонію, здобувши другу перемогу у кваліфікації Євро-2016 Збірна України здобула другу поспіль перемогу у кваліфікації Євро-2016
Українці зуміли вдруге поспіль порадувати уболівальників. Головне, що якість гри і налаштування у "синьо-жовтих" у Львові був краще, ніж у попередньому виїзному матчі.

Збірна України обіграла Македонію 1:0, здобувши другу перемогу у кваліфікації Євро-2016.

Переможний гол у матчі на "Арені Львів" на свій рахунок записав півзахисник Сергій Сидорчук, який відзначився в кінцівці першого тайму.

Після перерви українці мали не один момент, щоб подвоїти перевагу, але не забивши вдруге, відчули міць фінального штурму македонців. Однак зрівняти рахунок гостям так і не вдалося.

Таким чином, завдяки перемозі українці набрали шість очок у групі С і тепер значно поліпшили свої позиції в турнірній таблиці. Багато в подальших розкладах буде залежати від результату поєдинків Білорусь - Словаччина і Люксембург - Іспанія.

Читайте також: Україна - Македонія: анонс, де дивитися, котирування букмекерів

Українці вже з перших хвилин матчу показали, що не мають наміру чекати біля моря погоди. Атаки українців проходили більш осмислено, ніж в поєдинку з Білоруссю. Але забити швидкий гол не вийшло. І тут же македонці зуміли переломити хід поєдинку з допомогою кількох атак. Андрій П'ятов робив свою роботу від і до, адже гості все частіше виходили на ударну позицію.

А попереду у "синьо-жовтих" феерили Євген Коноплянка та Андрій Ярмоленко - всі атаки йшли через цих футболістів. Роман Зозуля, який знову вийшов на поле в стартовому складі, не міг зачепитися за м'яч. Поступово матч заспокоївся і здавалося, що перший тайм завершиться нульовою нічиєю. Але українці дограли до кінця - вже в доданий час Сергій Сидорчук завершив швидку контратаку хорошим ударом метрів з 10.

А в другому таймі українці просто зобов'язані були робити рахунок більше. Спочатку Ярмоленко не забив пенальті, влучивши у поперечину, а потім, чудово і самовіддано зіграли македонці в захисті. У другому таймі обидві збірні створили моментів на два поєдинки вперед, але "синьо-жовті" частіше загрожували воротам суперника.

У підсумку, здавалося б комфортна для команди Фоменко гра увінчалася нервової кінцівкою. Знову П'ятов проявив свої найкращі якості. Ось тільки забити другий м'яч на контратаці, як це було в Білорусі, в українців не вийшло.

Україна - Македонія- 1:0 (1:0)

Гол: Сидорчук, 45+2.

Нереалізований пенальті: Ярмоленко, 47 (поперечина).

Україна: П'ятов, Шевчук, Кучер, Хачеріді, Федецький, Степаненко, Ротань (Тимощук, 90+2), Сидорчук (Едмар, 90+5), Коноплянка, Ярмоленко, Зозуля (Будківський, 77).

Македонія: Пачовський, Алиловський, Рістовський, Шиков, Дамчевський, Адемі, Глігоров (Стойков, 86), Ивановський (Костовський, 70), Трайковський, Абдураїмі, Яхович (К. Велкоський, 62).

Покарання: Яхович, 30. Дамчевський, 39. Федецький, 42. Сидорчук, 45. Трайковський, 60. Абдураїмі, 63. Ротань, 72. Будковський, 86. К. Велкоський, 90+3 (попередження).

Як би те ні було, але в підсумку, збірна України здобула другу перемогу. Наступний матч підопічні Фоменко проведуть 15 листопада на виїзді проти Люксембургу.

Нагадаємо, раніше 9 жовтня збірна України обіграла на виїзді Білорусь 2:0. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі