Збірна України обіграла Фінляндію та здобула першу перемогу у відборі на ЧС-2022

Відео
Поділитися
Збірна України обіграла Фінляндію та здобула першу перемогу у відборі на ЧС-2022 Ярмоленко забив перший гол у матчі © УАФ
Підопічні Олександра Петракова здобули важливі три очки в гостях.

У суботу, 9 жовтня, на Олімпійському стадіоні в Гельсінкі пройшов матч кваліфікації ЧС-2022 між збірними Фінляндії та України.

Команда Олександра Петракова здобула перемогу з рахунком 2:1.

У першому таймі команди потішили уболівальників голами. Вже на четвертій хвилині Ярмоленко красивим ударом під штангу вивів нашу команду вперед. На 29-й хвилині після розіграшу кутового Пуккі зіграв на добиванні і зрівняв рахунок.

Збірна України продовжила тиснути і за п'ять хвилин Яремчук завершив точним ударом зкидку від Циганкова.

Після перерви фінська команда не створювала багато моментів, але намагалася перехопити контроль м'яча і ближче до кінцівки у господарів це почало виходити. На 76-й хвилині Пятов відбив удар зі штрафного, а Араюурі з метра не влучив на добиванні.

В останні хвилини фінські футболісти намагалися організувати штурм воріт Пятова, але збірна України надійно відпрацювала в захисті.

Фінляндія - Україна 1:2

Голи: Пуккі, 29 - Ярмоленко, 4, Яремчук, 34

Фінляндія: Градецький, Алхо (Хямяляйнен, 62), Вяйсянен, Араюурі, Тойвіо, Райтала (Нісканен, 78), Лод, Лам (Ніссіля, 61), Камара, Пог'янпало (Ріскі, 78), Пуккі

Україна: Пятов, Тимчик, Забарний, Кривцов, Матвієнко, Соболь (Корнієнко, 46), Степаненко (Сидорчук, 77), Шапаренко, Ярмоленко (Булеца, 86), Циганков (Зубков, 77), Яремчук (Довбик, 85)

Попередження: Кривцов

Огляд матчу

Для збірної України це перша перемога у відборі на ЧС-2022 при п'яти нічийних поєдинках, а також дебютні три очки з моменту початку роботи тренерського штабу Олександра Петракова. Після шести турів наша команда набрала вісім очок і посідає друге місце в групі D слідом за Францією.

Наступний матч збірна України проведе у Львові проти Боснії та Герцеговини 12 жовтня.

Група D

Ранньо Петраков прокоментував невиклик Малиновського до збірної України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі