Петраков прокоментував невиклик Малиновського в збірну України

Поділитися
Петраков прокоментував невиклик Малиновського в збірну України 9 жовтня Україна зіграє з Фінляндією, 12-го - проти Боснії та Герцеговини © УАФ
Один з лідерів команди не зіграє в найближчих матчах.

Виконуючий обов'язки головного тренера збірної України Олександр Петраков розповів про невиклик півзахисника "Аталанти" Руслана Малиновського.

"Думав, це перше питання буде. Вся країна не може спати. Вже скільки часу тільки Малиновський, який покидьок Петраков - він повинен зателефонувати, вибачитися, на коліна стати. Я вже все сказав щодо Малиновського в "Великому футболі", всю правду, але правда в нашій країні нікому не потрібна. Мене тут навчили і сказали, що в нашій країні говорити правду не можна. Більше я нічого не буду говорити", - сказав Петраков.

Нагадаємо, після вересневих матчів відбору на ЧС-2022 проти Казахстану та Франції Петраков повідомив, що Малиновський образився на нього за те, що залишився в запасі.

Пізніше Петраков розповів, що Малиновський не захотів залишатися в збірній на товариський матч з Чехією. На жовтневі поєдинки проти Фінляндії та Боснії і Герцеговини гравець "Аталанти" виклик вже не отримав.

Раніше повідомлялося про те, що три футболісти не допоможуть збірній України в жовтневих матчах.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі