Екс-футболіст збірної України розповів про участь у договірних матчах

Поділитися
Екс-футболіст збірної України розповів про участь у договірних матчах Калиниченко завершив кар'єру в 2014-му році © Футбол 1
Максим Калиниченко зазначив, що це не пов'язано з тоталізатором.

Колишній півзахисник збірної України Максим Калиниченко розповів, як двічі брав участь у договірних матчах.

"Я брав участь в договірних (говорю тільки про які знаю) двічі. Це було на зорі моєї футбольної кар'єри і не було пов'язане з іграми на тоталізаторі, про них тоді ще слава богу не знали. Один взагалі не пам'ятаю, а ось другий врізався в пам'ять, як трохи комічний", - написав Калиниченко в своєму Telegram-каналі.

Екс-футболіст згадав, як його команда не могла забити потрібну кількість голів для перемоги, оскільки воротар суперника не знав про договірний характер поєдинку і по-справжньому захищав свої ворота:

"Захисник, який мене опікав, мені прямим текстом говорить - біжи! І відкриває шлях у штрафну. Я тупо бігу, мені кидають аут, а мій опікун в тупу валить мене ззаду. Пенальті! І тут з'ясовується, що толком ніхто не горить бажанням бити цей пенальті, адже там воротар, який "не знає".

Загалом, забили ми той пенальті. Гіршого настрою після перемоги і забитого гола у мене не було ніколи. Ну і преміальних ніхто за цю "гру" не пропонував".

Варто відзначити, що Калиниченко на початку кар'єри виступав за "Дніпро" і московський "Спартак". У складі збірної України він провів 47 матчів і забив 7 голів.

Нагадаємо, в минулому році відомий український тренер був відсторонений від футболу за договірні матчі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі