Захиснику "Боруссії" купили ігрову футболку під час матчу

Поділитися
Захиснику "Боруссії" купили ігрову футболку під час матчу "Це тільки подряпина", - каже мальований Бендер
Професіоналізм і винахідливість у провідних європейських клубах проявляється на всіх рівнях: вчинок адміністратора німецької команди було описано навіть у британській пресі.

Адміністратор дортмундської "Боруссії" під час матчу Ліги Чемпіонів з італійським "Наполі", який закінчився перемогою "жовто-чорних" з рахунком 3:1, купив за свої гроші у клубному магазині футболку захиснику Свену Бендеру, знайшовши таким чином вихід із нестандартної ситуації.

Нагадаємо, що у вівторок вже в дебюті матчу Свен Бендер отримав серйозний удар бутсою у ніс, що викликало перелом останнього і серйозну кровотечу.

Матч із "Наполі" Бендер дограв до фінального свистка без замін, адже варіантів його замінити у Юргена Клоппа не було і сам Бендер не хотів зупинятися, хоча кров з нього лилася рікою.

Оскільки за правилами футболу на одязі гравців не повинно бути слідів крові, то Бендеру доводилося раз за разом змінювати свої футболки. Після того, як подібна процедура відбулася три рази, у сервісменів "Боруссії" банально закінчилися футболки Бендера і вони в екстреному порядку вирушили до клубного фан-шопу, де купили ще кілька примірників для героїчного півзахисника.

Саме через це "Боруссія" була змушена грати вдесятьох кілька складних хвилин в середині першого тайму, адже в її гравця не було форми, а він догравав матч вже у "магазинній" футболці.

Нагадаємо, що "Боруссія" змагатиметься за другу путівку в 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів від групи з італійською командою - в обох колективів рівна кількість очок перед заключним туром групового турніру. !zn

Читайте також:

Воротар збірної Франції під час матчу втратив пам'ять

Один з найкращих українських хокеїстів розкритикував футболістів за симуляції

Хокеїст "Піттсбург Пінгвінз" вирвав собі два зуби прямо на лаві запасних

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі