Захисник збірної України назвав поразку від Словаччини найгіршою грою часів Фоменка

Поділитися
Захисник збірної України назвав поразку від Словаччини найгіршою грою часів Фоменка Тарас Степаненко і Олександр Кучер (на задньому плані) провели не найкращу гру за збірну © football.ua
Олександр Кучер засмучений, що при відмінній підтримці глядачів на трибунах "Олімпійського" збірна не виправдала довіри і програла у важливому матчі.

Захисник збірної України назвав поразку від Словаччини у матчі першого туру відбірного турніру Євро-2016 найгіршою грою команди часів головного тренера Михайла Фоменка.

На його погляд, збірна не виправдала довіри глядачів, які організували їй на трибунах чудову підтримку.

"Це була одна з найгірших ігор збірної за Михайла Фоменка. Нам дуже неприємно, що перший відбірковий поєдинок завершився поразкою будинку. Нас добре підтримували глядачі, а ми їх не порадували. Втім зіграний лише один поєдинок, і тепер не залишається нічого іншого, крім як наздоганяти", - цитує Кучера "Команда".

Кучер зазначив, що до пропущеного голу в самому початку зустрічі, що, на думку Фоменко, собственнно і стало головною причиною поразки, призвела не помилка конкретного гравця, а ланцюг невдалих дій.

"Один гравець схибив, потім другий, а третій не підстрахував. Групова помилка, на яку вплинуло багато факторів. По гарячим слідам важко пояснити. Ми намагалися зіграти на нуль, але не вийшло", - зазначив захисник.

Нагадаємо, що українці пропустили гол на 17-й хвилині після обрізки Ярослава Ракицького - гравець Словаччини вискочив на оперативний простір і пробив повз Андрія П'ятова. Після пропущеного м'яча українці створили кілька моментів, але в підсумку так і не зуміли переломити хід поєдинку і хоча б раз засмутити суперника. Кучер вважає, що цьому сприяла надійна гра Словаччини в обороні.

"Атакувати ми повинні були переважно через фланги. Суперник закрився на своїй половині (особливо після забитого гола), тому потрібно було шукати вільні зони. Ми старалися, подавали в штрафну і навіть забили один м'яч, але арбітр його не зарахував. Нічия хоч якось компенсувала б нашу гру. У всякому разі, словаків ми б не відпустили...", - вважає Кучер.

Додамо, що наступний матч українці проведуть 9 жовтня в Білорусі проти місцевої збірної.

Завдяки великої перемоги над Македонією 5:1 турнірну таблицю секстету З очолила збірна Іспанії. Українці - передостанні з нулем очок в активі. Примітно, що "синьо-жовті" залишаються єдиною командою групи, яка ще жодного разу не вразила ворота суперника. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі